Pridružen: 28 Dec 2012, 21:17 Prispevkov: 2092 Kraj: Ajdovščina
Deus, zame sploh ni dvoma o zmagovalcu. V kolikor ne zmagaš, je definitivno nekaj gnilega v deželi danski Tvoja arena je daleč superiorna v primerjavi s tvojim nasprotnikom, figure pa tudi. Mislim, tisti njegov tiger je kot balon na helij, vitez pa preveč ploščat in prevelik za tisto mucko, ki je povrhu še brez vratu.
Res neverjetno, da v tako kratkem času nizaš take kreacije. BRAVO! Figure so res dobre, ruševinast in zaraščen izgled arene pa sploh navduši. Naj se zgodi edino fer in zmagaj! LP, miha
_________________ It's not me, it's my alter LEGO!
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 3590 Kraj: Ljubljana
Neverjetno kaj spraviš skupaj v nekaj dnevih. Figuri sta vrhunski, za areno nimam besed. Ni sledu o štiri oglatosti kock, uporabil si Lego kose, ki jih smrtniki mečemo stran ali pa so 'usles parts'. Ožganina na steni, rešetke pri tleh, poraščenost stavbe, okrog obrnjen dark tan jumper v steni, ta nov ščit na vrhu prestola, res pomisliš na marsikaj in vrhunsko izvedeš.
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 3590 Kraj: Ljubljana
Sem našel, kaj bi jaz spremenil. Na zmajevem repu bi uporabil namesto LBG pneumatic T členov iste te člene samo v črni barvi. Če bo zadeva zdržala do KFja ti jih posodim.
Pridružen: 28 Dec 2012, 21:17 Prispevkov: 2092 Kraj: Ajdovščina
Itaq da si zmagal! Tekmeca si deklasiral, oz. težko bi rekli, da je bil to sploh tekmec. Tvoja kreacija je par nivojev više! Čestitam in obžalujem, da tega ne bo moč videti 1:1. BRAVO!!!
_________________ It's not me, it's my alter LEGO!
Impresivno. Res fantastično. Najprej čestitke za zmago. Sem pa malo primerjal tvoje delo in delo tvojega nasprotnika. Mogoče bi si upal trditi, da je imel tvoj nasprotnik bolje dodelane detajle, ampak tvoja kreacija je bolj impresivna in dinamična. Njegova je preveč statična in suhoparna. Pri tvojem MOC-u dobim občutek iluzije in pravljičnosti, njegov je bolj predvidljiv in preveč realen. Jaz bi vsekakor dal več točk tebi... in očitno so bili takšnega mnenja tudi drugi. Bravo!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu