Pri Lego bodo 40-letnico Technic tematike praznovali kar celo leto. Vsak označen jubilejni Technic set z letnico 2017 bo vseboval tudi posebno jubilejno kocko. Ena od teh bo takšna:
Za 30 let ( 2007) še ni bilo takega ''hype-a'' okrog Technica, pravzaprav okrog Lega na sploh. Se mi zdi da se je šele v 2008-10 AFOL skupnost razširila in ''globalizirala'' , torej v 2007 Lego ni imel razloga za neko proslavljanje ... smo pa dobili veleslavni buldožer.
_________________ Technic je zakon ! ... no, pa vlaki ... ______
Pridružen: 28 Dec 2012, 21:17 Prispevkov: 2092 Kraj: Ajdovščina
Meh...lahko bi bilo to čudovište od 3L beama metalic silver barve, da bi vsaj izpadlo malo slavnostno, tako bo pa ta kocka ob 50 obletnici že driskasto rjave barbe in ne več bele...
_________________ It's not me, it's my alter LEGO!
Mah kaj pa jokcate, še ena neuporabna kocka več v škatli. Bolje kot kazalec tja kamor sonce ne posije, kot ob vsaki 10. obletnici dobimo SW fani. Glej ga zlomka, 2017 je tudi 40 let SW. In kaj se nam obeta? Remake Falcona in snowspeederja ... (un smeško k neki zelenga vrže skozi usta čez cel ekran)
Pridružen: 28 Dec 2012, 21:17 Prispevkov: 2092 Kraj: Ajdovščina
@MstrOfPpppppppppppttttts: A zdej boš pa rekel da ne boš špricnil enga falkončiča, tako za "gušt"? V bistvu mi je precej ravno za tisto kocko, sem prepričan, da je vkalkulirana v ceno, je pa smešno, da se s tako malenkostjo "sapijo"
_________________ It's not me, it's my alter LEGO!
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 3590 Kraj: Ljubljana
Najbolje, da ga zakoplješ v zemljo v svinčeni kocki, da bo zaščiten pred radiacijo. In vse skupaj v časovno kapsulo, zaliješ z betonom in pozabiš, kje je. Tako bodo čez mnoga leta lahko občudovali to rariteto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu