TRA-LA-LAAAAA!
Kapitan gatnik je bil pomemben del mojega otroštva, ampak nisem niti pomislil, da bi ga lahko sestavil iz LEGO kock, dokler se to ni pojavilo kot kategorija v MOC Olympics (tretja (3.) runda).
Lahko naredim dodatne slike, če kdo hoče. Sem izbral bolj minimalističen pristop z eno sliko, se mi zdi da v redu izgleda.
Pridružen: 28 Dec 2012, 21:17 Prispevkov: 2092 Kraj: Ajdovščina
Sicer ne vem kdo je ta Gatnik, ampak kot kaže trže gate Če je bila črna hrenovka mišljena za usta od gat-moža, si z balanco boljr izbral, po moje. Mene zanima predvsem ali to res vse v luftu visi (no, iz okna) ali si odfotošopal kako podporo. Vso srečo na glasovanju! A se da kej pomagat z glasovi? Napiši, da podpremo!
_________________ It's not me, it's my alter LEGO!
@Majklspajkl:
Hvala! Torej, sem napredoval, ta runda bi mogla biti precej lahka, potem pa je polfinale, v katerem bom pa res moral dati vse od sebe. Če pridem v finale, bom skoraj zagotovo zmagal. (Če bo to potekalo v času Planeta kock, bodo moji načrti precej tesni!)
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu