Prva stran obeta malce lažje brskanje, kaj je pa novega pri samih nakupih/prodaji pa niti nisem šel gledat prav v podrobnosti. Je pa tu spet nov design, drugačno klikanje, zavihki itd... Upam, da ne bo preveč zmede. LPG
Wanted seznami so že malo drugačni in neke novosti. Se še privajam. Kako je s tistim kazalcem "completion" pri wanted seznamu? - > edit: novo okence in lahko označiš "have" pa št. kosov. dobra rešitev.
Ni slabo. Malo se je treba navaditi, da je kaka stvar premaknjena, ampak wanted lista deluje zelo okay, saj se hitro da skakati med ponudniki, lepo nabirati ipd. Ravno zaključujem en nakup. Me zanima, kako bo delovala Complete funkcija.
@Deus in malenkost oftopic a morda bo še komu koristno: kako pa drugače prideš do posameznih kock? Brick Owl? Ebay? Me res zanima, ker dokler nisem spoznal BL, sem veliko manj zapravljal
@Teflon: Amm... Ne, saj bi kupoval na Bricklinku... Samo se trudim šparat. + na KF-jih si kupim za ene 20 eur drobnarij (O.K., mogoče 40 eur...) da malo popestrim zbirko. Pa vem, da bi na Bricklinku takoj šlo 150 eur.
Pridružen: 27 Maj 2011, 19:38 Prispevkov: 1097 Kraj: Koper / Ljubljana
Meni je bila stara varianta bolj všeč, stvar navade (oziroma razvade) pač. Kolikor sem na hitro pogledal, je sicer funkcionalnost marsikje ostala enaka kot prej, novosti se bomo pa slej ko prej navadili.
Jaz sem pred kratkim po daljšem času spet nakupovala na BLju, pa me je začetna zmeda zaradi prenovljene strani hitro minila. Sem sicer med bolj "lenimi" uporabniki in se pred tem nikoli nisem pretirano poglabljala v razne primerjave med različnimi trgovinami - najbrž tudi zato, ker so bila moja naročila po teži in ceni vedno manjša. No, zdaj me je navdušil pregled ponudnikov želenih kock na "wishlistu", kjer ti ponudi tudi neko primerjavo odstopanj od povprečne cene. To se mi zdi kar uporabno, čeprav še vedno najprej prebrskam domače trgovine, kjer je poštnina še vedno najbolj ugodna.
Tudi jaz sem opravil nekaj nakupov na novem Bricklinku. Tudi meni se zdijo nove funkcionalnosti seznamov (Wanted Lists) zelo koristne. Na primer, s klikom lahko preverim ceno za izbran seznam (vidi se cena za posamezen kos in skupna cena). Prav tako mi je všeč, da ko nekaj zložim v košarico, mi BL to odvzame iz seznama in v naslednji iteraciji gledam le še trgovine, ki imajo manjkajoče (torej še ne izbrane) izdelke iz seznama. Le to s povprečnimi cenami mi še ni čisto jasno, a na splošno velja, da več ko je zelenega, bolj je ugodna cena. Je sicer še malo prostora za izboljšave, na primer bolj aktivno določanje maksimalne cene ali pa razvrščanje zadetkov po končni ceni, a vseeno mislim, da je bil narejen napredek.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu