Pridružen: 07 Apr 2008, 20:24 Prispevkov: 1826 Kraj: Ljubljana
Odštekano! Kot celota mi je zelo všeč, ker je vse polno malih kock in nobenga BPja. Zmaji so vedno odlična tema. Super je, res! Mogoče pogrešam še kakšno sliko z drugega zornega kota.
@Vem vem... Zmaji so imuni na vse oblike magije... Saj bi razložil, pa bi predolgo trajalo.
A to je mišljeno, da je titanska kamnita roka sicer magična, ampak zmaja je pa začopatila fizična sila kamnitih prstov, torej ne direktni učinek coprnije? Sicer pa zanimiv MOC, nekaj drugačnega.
Kakšna dodatna slika z drugega zornega kota bi prišla prav. Pa slika zmaja, preden ga je ujela roka. Tudi mene so malo zmotila razmerja med dolžino roke in dlanjo, ki pod tem kotom izgleda malo premajhna (ali pa je roka prevelika). Verjetno je pa kar težko dobro ujeti dimenzije in hkrati obdržati takole strukturo stabilno pod specifičnim kotom. Zanimivo narejeno.
Pridružen: 28 Dec 2012, 21:17 Prispevkov: 2092 Kraj: Ajdovščina
LOL, tista z zmajem je vseeno boljša kot z živim modelon Me veseli, da si dal še fotografije gor. Zmaj je super, dobro si uporabil state tirnice. V kolikem času si tole sestavil. Maš dobre živce in mirno roko. Super kreacija.
_________________ It's not me, it's my alter LEGO!
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 3590 Kraj: Ljubljana
Hvala za dodatne slike. Jaz nikakor nimam volje za modele, ki komaj skupaj stojijo. Enostavno ker jih ne moreš premikati, pa če še tako dobro izpadejo. Kar seveda ne pomeni, da niso dobri ali kaj podobnega. Jih z veseljem pogledam.
Fascinantna zadeva. Zadnje čase opažam, da gre pri MOC-ih s srednjeveško tematiko vse v neke čudne kote in nepravilne oblike. Te imajo seveda svoje hendikepe a na fotografiji izgledajo odštekano dobro. Skratka super relief in uporaba posameznih elementov (tračnice).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu