Brskam po računalniku, obujam spomine, pa se je našel še tale avtobus, ki tule ni bil objavljen. Uf, že skoraj pet let je minilo od njegovega nastanka. Bil je predhodnik dedkovega novega tovornjaka.
V mestu je začel voziti nov avtobus. Vozi ga France, ki je edini res spreten voznik, zato so mu zaupali novo vozilo.
Posebnost avtobusa so "just imagine" stekla, ki omogočajo jasen pogled na ulico in so neprebojna.
Vozilo je opremljeno tudi s sodobno klimatsko napravo. Dva velika ventilatorja na strehi dovajata v notranjost avtobusa svež zrak, odišavljen z obmorskimi vonji.
Otrokom je bil avtobus takrat zelo všeč, zato so hitro poiskali potnike in jih udobno namestili kar na streho.
Mary, tako je to. Na 5. sliki so otroške nogice, ki danes niso več otroške nogice, ampak konkretne otroške noge. In jaz sem tudi konkretno bliže cipresam...
Drugače pa zanimiv avtobus, še posebno njegova klima z "obmorskimi" vonjavami.
Ja, 9 fingers, kar izobražuj se. Si našel ta pravo mojstrico, ampak odkar je mary "technic" postala, se duplo kock sploh ne dotakne več. Samo še iz technic-sa sestavlja!
@abnormal: Ha, ha. Joj, ja, kar pogrešam tiste čase, ko sem imela še veliko idej in sem kaj iz kock sestavila. Luštno je bilo!
Ampak pod DUPLO del foruma se pa še zmeraj z užitkom zakadim, kadar vidim kako novo objavo.
@9fingers: Še vedno mislim, da so DUPLO kocke zakon. Iz njih se da res marsikaj sestaviti, pa še možnost kombiniranja z malimi kockami imaš za kake detajle.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu