Drug set iz nove živalske serije Friends je set z želvo.
Osnovni podatki:
- kataloška številka: 41019
- uradno ime: Turtle's Little Oasis
- leto izida: 2013
- število kock: 33
- cena: 4 EUR
Set je zapakiran v vrečko, na kateri je naslikana vsebina seta.
Vsebina seta je skromna, majhna knjižica z navodili in manjša vrečka kock.
Med kockami meni najbolj izstopa bela školjka, zanimive in uporabne pa so tudi druge kocke.
Glavna v setu je majhna želvica. Čeprav je prevelika glede na minifige, je dobro izdelana. Potisk na hrbtu ni simetričen, luknja za pentljo na glavi pa se zelo dobro skrije. Ni mi sicer jasno, kako želva lahko nasi pentljo, ker bi se jih v vodi hitro zmočila. Ciljna publika je malo mlajša od mene, pa se verjetno sploh ne ukvarja s tem vprašanjem. Enako kot veverica ima tudi ona spodaj možnost pritrditve na čepke.
Celoten set predstavlja nekakšno kočo, v kateri se želva lahko skrije pred močnim soncem. Minus hiške je, da se želvo s težavo postavi na mesto in se rada prevrača. Vsekakor bi lahko uporabili kakšen jumper, s katerim bi želvo pritrdili na enak način kot pri veverici.
O, a so že tu. Pri nas so otroci navdušeni nad vsemi doslej videnimi (na internetu) vrečkami. Tako, da se tudi želvica enkrat naša. Ob vsej količini kock, se mi zdi, da je boljše, da otroke vsake toliko časa presenetim s kako malenkostjo, ker je veselje skoraj enako kot ob večjih setih.
Želvica s pentljico? Naši punci se o tem sploh ne sprašujeta, tako da imaš prav. Navdušeni sta, ker lahko pentljice natikata na živali iz Friends serije.
Izgleda, da je TLG pocenil proizvodnjo impulse setov s tem, da jih je zapakiral v vrečke.
Otroci pa komaj čakajo, da pridejo v hišo tele ljubke živalice...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu