1 teden mineva od mojega prvega nakupa Lego technica: 8071. Začetna vznemirjenost je rahlo upadla, kar pa me ni odmaknilo od kreacije vozila po svojem okusu ali firbcu. Kotalečega ubijalca sem sestavil zelo preprosto, tako po kmečki logiki. Hudega mehanizma nima, vendar mi morate oprostiti, saj gre za prvi MOC.
Sprva sem želel ustvariti športni avto, vendar na koncu sem sestavil neke vrste vojaško vozilo, mogoče nekega prednika Patrije. Saj veste, slovenska vojska mora varčevati, take "pošasti" pa se odlično obnesejo v boju s teroristi...
Omeniti je potrebno, da je sestavljen le iz paketa 8071, tako da sem bil na koncu že omejen s kockami, vendar nekako sem še vedno izbrskal za vrtljiv top, lcd predvajalnik radijsko vodenih raket in udobni stolček z metkobranom za strehi.
Sprednja, stranska in zadnjična vratca so gibljiva, na hrbtu pa najdemo enostavno krmilo sprednjih koles. Za varnost je poskrbljeno: spojlerji, žarometi in blinkerji so vključeni.
Želja je zadevo motorizirati, čeprav si brezžična konjička v kratkem še ne bom omislil, do takrat pa bo zelo verjetno že razstavljen in preizkušen po načrtu 2.
Še za konec: LEGO technic je zakon! Včasih me prime, da bi pokupil modelčkov za par stotakov naenkrat, toda star pregovor prav: počasi se daleč pride. Mogoče takrat s počjo kakšnega motoriziranega terenca.
Lep pozdrav
Zdutor
Zadnjič spremenil Zdutor, dne 17 Maj 2012, 15:22, skupaj popravljeno 3 krat.
To ni MOD, ampak je MOC, ker je model narejen čisto po tvoji domišljiji. MOD bi bil, če bi na originalnem modelu spremenil kak detajl. Ti pa si nardil kompletno vozilo novo. Torej je MOC
Mene spominja na amfibijsko izvidniško vozilo. Mi je pa všeč, da si se omejil samo na kocke, ki so v kompletu. To je prav posebn izziv, iz malo narediti nekaj. Tud slike so lepe in čiste, pohvalno! Ozadje pri tem primeru ne moti, ker ni vpadljivih barv, vendar naslednjič probaj slikati kreacijo pred svetlo enobarvno podlago in ozadjem
Lepo vozilo, sam mene tut spominja na nek znanstveni laboratorij z senzorji pa detektorji, drugače pa zgleden MOC in tut zelo pohvalno in ob enem kar težko da si uporabil samo kocke s tega seta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu