S temle MOCem malo primerjam situacije v trgovini s kockami glede na kupce . Nisem preveč dobra pripovedovalka, tako da upam da so dialogi jasni, ker tokrat prvič predstavljam kreacijo s neko zgodbo. Nekega lepega dne v trgovini z igračami torej:
Otrok: "Mami hočem lego kocke!!!!Prosim, kupi mi nov ninjago set!!!
"Danes ne, prejšnji teden si imel rojstni dan, doma imaš ogromno kock....Zdaj res ni čas za nove igrače!"
"Daj no vsaj eno minifigurico, poglej serijo 6 imajo!" "Rekla sem ne! Pridi mudi se nama..."
TFOL: "Uau nov modularec! Celo večnost že varčujem zanj!"
"Upam da v bližini ni nobenega sošolca ali koga drugega, ki bi me lahko prepoznal...."
AFOL: "Superca, nov modularec. In tudi nove Creator hiške imajo! Kar 3 bom vzel, super bodo za filanje mesta na KFju..."
Isti AFOL, tokrat na malo drugačnem oddelku: "Oči a lahko dobim nov komplet posodic za kuhanje? In a vidiš tole? Orjaškega plišastega zajčka imajo! Mi ga lahko kupiš? Prosiiiiiiim?"
"No no ljubica, saj sva rekla da se ne bova odločila preden si ne ogledava vseh igrač v trgovini. Kaj ko bi šla še do lego oddelka? Letos prodajajo novo tematiko za deklice, prepričan sem da ti bo všeč..."
_________________ Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once he grows up.(Pablo Picasso)
Lepo da vam je všeč Idejo za zadnji prizor sem pa prav na forumu dobila, ker se je nekdo potožil da je določen set že v rokah držal, a je otrok rekel da hoče neko drugo igračo, ker menda zadnje čase same lego kocke kupujejo
_________________ Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once he grows up.(Pablo Picasso)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu