Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 2548 Kraj: Ljubljana
Trenutno največji izmed setov serije Friends - Olivijina hiša.
Številka: 3315
Ime: Olivia’s House
Leto: 2012
Št. kock: 718 + 29 rezerva
Št. Figuric: 3
Ocena: 10/10
Veliak škatla z vdolbinami pri straneh.
Vsebina škatle nam razkrije dva načrta 8 vrečk (7 + 1 s ploščami) in nalepke.
Ta set je (trenutno) edini, kjer je tudi moška oseba. Predvidevam, da gre za očeta. Družbo mu dela mama za kosilnico.
Tudi tokrat gre za set, ki je poln dodatkov od žara, gugalnce, sončnice... pa do mačka na ograji. Nalepke lepo poživijo fasado.
Hiša je sestavjena iz več segmentov, s tem, da sta snemljivi tudi streha in terasa, kar še poveča igralnost.
Zadnji del nam odkrije polno podrobnosti.
Spodaj levo je kuhinja; štedilnik, korito, delovni pult hladilnik s poličkami na zunanji strani in jedilna miza s tremi stolčki, ki so bolj za okras.
Desno se nahaja dnevna soba s kavčem, vrtljivo foteljem, vrtljivo televizijo in klubsko mizico.
Zgoraj levo je kopalnica z zanimivo tuš kabino, straniščem in umivalnikom.
Skozi prehod pridemo v spalnico oz. v Olivijino sobo, kjer je spet kar nekaj igralnih dodatkov.
Še terasa z vrtljivim ležalnikom in streha.
Set si po moji presoji zaradi igralnosti in segmentne sestavljivosti zasluži oceno 10/10, kljub temu, da nas motijo nalepke in da figurice padajo v sedečem položaju. Punci pa sta tudi navdušeni. LPG
Zadnjič spremenil legofrik, dne 04 Apr 2012, 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Meni je bil ta set že takoj všeč. In kljub temu, da morda ne zgleda da ima toliko kock, vseeno deluje vreden svojega denarja. Kupil ga pa verjetno vseeno ne bom, saj mi v mesto en bi pasal, igrat se pa tudi nima kdo z njim (sima privlačijo predvsem vozila).
Kot že r ečeno so mi vse "Frendice" tolk luštne.. Hčerka se počasi ogreva za njih. Komaj čakam, da bomo imeli razlog za nakup. (Ja vem kupujemo jih lahko tudi brez posebnega razloga)
Super hišica.....Mi sicer ni všeč da je toliko panelov(ampak stvar bi brez panelov imela več kock in posledično bi bilo treba več ), ampak je drugače zelo luštna.Všeč mi je da se zunaj toliko "dogaja", tamala se posebej navdušuje nad gugalnico , od prostorov pa zmaga kuhinja, ki ima fantastično opremo
_________________ Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once he grows up.(Pablo Picasso)
Hvala za zanimivo predstavitev seta. Mene pri tej hiški pritegne sama notranjost z ogromno dodatki, zanimivim pohištvom, novimi rožicami, senčnikom itd. Velik minus pa so zame paneli, ki se mi zdijo precej neuporabne kocke, malo pa tudi nalepke. V tem primeru je sicer res, da nalepke vsaj malo poživijo stene hiše, v notranjosti pa lepo dopolnijo televizijo in ogledala.
Ah, te frendice. Tudi meni je set že od vsega začetka všeč. Ima res lepo količino zanimivih kock. Zaradi panelov in nalepk navdušenje malenkost pade, je pa vsekakor vreden denarja.
Šele zdaj sem opazila, da je v tej hiši več prostora kot v zgradbi iz City Cornerja in v beli družinski (tule je 8 čepkov širine, tam le 6).
Super! V prejšnjih dveh se naše frendice kar težko obrnejo. Mislim, da bom naročila dobrim decembrskim možem naj prinesejo tole hiško.
--------------------------------------
Pa nisem zdržala do decembra. Smo hiško kar podarili za rojstni dan. Malo smo pohiteli, a deževen dan je bil nalašč za prijetno družinsko druženje ob kockah.
Punci sta navdušeni, fantin pa se je namrdnil, da se s suhimi figuricami ne bo igral. Smo ga hitro "potolažili", da darilo itak ni zanj in se mu ni treba pritoževati. Lahko pa npr. nahrani figurico očka in bo morda postal bolj konkreten.
Set je krasen. Se strinjam z desetko. Pogrešam le dovolj postelj za vse tri. Ampak zagotovo je kavč raztegljiv in se bodo vsi lahko naspali.
Za sestavljanje hiška ni zahtevna, zato se kock skoraj nisem pritaknila, ker je bila hči prepričana, da si mora darilo sestaviti sama.
Kljub temu, da je set najdražji iz prvega vala Frendic, je res vreden nakupa. Pa še edini do zdaj, ki vsebuje tudi moško figurico.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu