Kocke klub - www.kocke.si
     Kocke klub - s svojo lego.

Danes je 19 Jun 2013, 02:52

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 13 Mar 2012, 09:47 
Odsoten
System
System

Čisto na hitro je med igro z najmanjšima 2 Friends setoma nastala hiška. Na kup sem dala vse kocke, kar jih imam v beli, svetlo zeleni (lime?), peščeno rjavi (light tan?), roza, vijolični in svetlih odtenkih modre.

Slika

Najprej sem samo povečala bazen in letno kuhinjo, potem pa kuhinjo preselila v hišo. Roza vrata so za figurice prenizka.

Slika

Z zadnje strani je hiša malce dolgočasna. Bazenu je sin dozidal skakalnico. Meni se je pri bazenu zdelo bistveno samo to, da bi lahko Ema in Štefka na kopanje povabili še prijatelje, ker je originalni bazenček res miniaturen.

Slika

Nadstropje in streho se lahko zaradi lažje igre sname, iz istega razloga ni sprednje stene.

Slika

V pritličju je poleg kuhinje še jedilna miza, kavč z mizico in garderobni kot.

Slika

V nadstropju pa dve spalnici in kopalnica z nekaj poličkami, umivalnikom, tušem in školjko.

Slika

Za kvaliteto slik se opravičujem, enostavno imam premalo svetlobe. Za podlago včsih uporabim kakšno drugo barvo, ker je po mojem pri pretežno belih kreacijah bela podlaga slabša.

Deli na Facebook-u Deli na Twitter-ju
Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Mar 2012, 01:31 
Odsoten
Technic
Technic
Uporabniški avatar

Vidim, da ima 'pretepanje' za dve figurici pri vas predvsem ustvarjalne posledice. :)
Te kar pogrešam še iz DUPLO časov in sem vesela, da spet objavljaš stvaritve.

Se mi zdi, da ste se čisto simpatično znašli z naborom kock, ki ga imate.Kreacija je igralna. Zgornje nadstropje je meni še bolj všeč kot spodnje; hi, hi, morda nekoliko pristranska ocena, ker so mi ti prostori tudi sicer najljubši v stanovanju.
Zanimivo se mi zdi, kako si iz kock zgradila pipo, umivalnik in kotliček. Upam, da WC školjka ne pušča v zgornjem delu. :wink:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Mar 2012, 15:21 
Odsoten
System
System
Uporabniški avatar

Kraj: Koper
Tematika Friends mi ni ravno všeč, a je dobra zaradi kock, ki se jih dobi v setu. :)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Mar 2012, 08:39 
Odsoten
System
System

Hvala @mary.
Meni je tudi najbolj všeč kopalnica. Ker vse zložim skupaj "ad hoc", iz ostankov kock, ne iščem vnaprej nekih idej za izvedbo.
Školjka pušča. Ampak se mi zdi bolj bistveno, da figurica SEDI na njej. Kar je baje kar dosežek, glede na to, da sicer ne zdrži v sedečem položaju ;)
Imam še nekaj kreacij na zalogi, ampak je bolj problem si vzet čas za naložit slike, kot za mocanje ...

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na: