Ta stil ti zares ustreza. Še ena zanimiva in odlično izdelana kreacija. Me pa zdaj že mika videti vse skupaj kot celoto, če jih še nisi razstavil. Sova in ledeni sveči res poudarita nekakšno puščobo zime, ko se pojavi aktivnost samo, če je nujno.
@Medex: osnovna plošča je tukaj manjša, čeprav zgleda precej podobno
@redhead1982 in legofrik: žal podiram in gradim sproti, bi bilo pa res noro videt vse to skupaj na kakšni večji diorami, ampak se žal preveč spuščam v detajle, da bi mi uspelo z svojim naborom kock to izpeljati. Trenutno imam kar nekaj norih idej in upam, da uspejo. Pa tudi kakšno bolj zeleno kreacijo obljubim...
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 2507 Kraj: Ljubljana
Jaka.
Popolnoma te razumem. A verjemi, da bi se vsak izmed uporabnikov foruma strinjal, da če bi si malce razširil nabor kock (noben problem ni tudi z naše strani primaknit kakšen OOB set) in sestavil mini dioramico za velikost ene mize 120x80 cm in jo razstavil na KF-ju, da bi se vsem sline cedile. Mogoče kdaj v prihodnosti... oz. mi pošlji ZS, da kakšno rečeva. LPG
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 1727 Kraj: Ljubljana
Zadnje tvoje kreacije imajo res prepoznavno enak stil gradnje in barvno shemo. A je kombinacija izredno dopadljiva in se je jaz zlepa ne bom naveličal.
Sam zvon je lepo narejen, če bi jaz delal bi dal za zvon na glavo obrnjen: Chrome Silver Belville Bucket 70973c01 , ker ga pač imam.
Ja, nabor kock je vedno premajhen. Vendar z leti se veča in se lahko tudi MOCi oz. njihova količina. Ne obupat, počasi se daleč pride.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu