Danes vam bom predstavil moj drugi 2012 set. Gre za vozilo, ki prevaža kletko v katero je ujet triceratop. Set sem kupil, ker sem bil kot otrok mahnjen na dinozavre. Cena me je malce presenetila saj v Ninjago tovornjaku za isto ceno dobiš veliko več kock in figur.
Ime: Triceratops Trapper
Koda: 5885
Št. delcev: 271
Cena: 50€- s popustom 45
Set se deli na dva dela: na vozilo in kletko.
VOZILO
KLETKA
Minifiguri z zanimivim novim orožjem:
Zvezda seta:
Plusi in minusi:
+Obudili so novo temo
+Dinozaver
+Zanimive figurice
-Malo delov
-Cena
Ocena: 8/10 ker je pač noter dinozaver.
Upam, da vam je opis všeč. Če pa ima kdo še kakšno vprašanje pa kar.
Cena je res pretirano navita. 50 eur za 271 delcev Figurici in dinozaver so najboljši del v setu. Res dobro zgledajo. Rumena barva iz celotne serije pa me preveč ne pritegne.
Iz serije sem zaenkrat kupil le najmanjši set, zaradi odličnega dinozavra in figurice.
Triceratops res navdušuje , vendar si sam ne bi kupil tega seta zaradi rumene barve in previsoke cene . Moja želja je , da bi si kupil kakšnega dinozavra , vendar samo , če mi bo ostalo kaj denarja .
Tudi meni se najbolj dopade dinozaver, najbolj pa me preseneča snemljiva glava saj sem pričakoval nekaj v stilu stare izvedbe zmajev, .... MOC v stilu trofeje na zidu?!
_________________ Yo-ho-yo-ho a pirates life for me! - Every pirate deserves a short drop and a sudden stop!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu