Ker sem še nova uporabnica foruma, sem seveda najprej prebrala vsa priporočila in navodila za objavljanje prispevkov in slik. Sama sem bolj vizuelen tip, zato sem ob branju dobila idejo za tole vinjeto.....Tu je torej res zelo skrajšana priredba legofrikovih navodil za slikanje vaših kreacij v lego verziji na 8*8 čepkih
Pa začnimo:
Pred začetkom dela si pripravite vse potrebno: svojo kreacijo, računalnik, fotoaparat, veeeeliko dobre volje in dovolj veliko belo podlago...
Potem iz različnih smeri večkrat fotografirate kreacijo , bodite pozorni na primerno osvetlitev in poskrbite da bodo slike karseda ostre
Na koncu slike naložite na BS in jih objavite na forum KK. Ne pozabite na omejitev desetih slik in lep opis poleg slik
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 3584 Kraj: Ljubljana
Tole pa seka. Super ideja in izvedba.
In ja, pohvaljena, da si si vzela nekaj časa, prebrala navodila in se jih držiš. Če bi bili vsi uporabniki kot ti, moderaterjev skorajda ne bi potrebovali.
Hvala za pohvale Glede novih uporabnikov pa: pomoje se jih večina ustraši, ker zgleda postopek za objavo slik precej kompliciran in malce strašljiv (pa konec koncev ni tako hudo, VWfreakov in legofrikov opis zelo pomagata )
@mary poppins
ko sem dobila idejo za vinjeto, sem preprosto vedela, da mora bit zelena. Pojma nimam zakaj, ampak očitno je v končni obliki dobro izpadlo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu