Super MOC ! Zelo mi je všeč, da si na rob pokopališča dodal tudi ulico, takoj pa so mi v oči padla realistično izdelana drevesa, pokrita s snegom in to v dveh barvah!!! Všeč mi je, da ima MOC toliko detajlov, posebej različni nagrobniki naredijo MOC bolj razgiban.
Odlična izvedba. Toliko je zanimivih podrobnosti, da je kar težko vse omenit. Še najbolj me je prepričal izbor barv, sive ograje, pokrite z belim snegom, in golih, zasneženih dreves, ki ustvarijo primerno vzdušje. Se pa da v MOCu najdit kar nekaj zanimivosti. Barvne sveče so že omenili, meni je padel v oči delavec, ki pometa sneg, pa lesen križ za stavbo in nagrobni spomeniki. Edino malo me skrbi gospod s kovčkom, nekam 'sumljivo' izgleda.
Meni kreacija deluje kar malce strašljivo (misim, da so krive barve ), a je odlična. Vse, kar ni sivo, črno, belo pa nekako uravnoteženo barvno popestri pokopališče in okolico in jo naredi vsaj malo živo (kako hecen izraz za pokopališče).
Svetla drevesna debla so mi še posebej padla v oči. Pa zanimivi različni nagrobniki in križ naslonjen na steno, kar je že omenila readhead1982.
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 2502 Kraj: Ljubljana
Super zgleda!
Kljub mračnosti, je diorama polna detajlov in zanimivih rešitev, katere znamo še kje uporabiti.
Zanimivo bi bilo to dioramo videti tudi v poletni izvedbi. LPG
Se moram še enkrat oglasit z novim post-om. Sem šele sedaj opazil leseno ptičjo hišico na drevesu. Super izvedba. Zaradi headlight-a je na sprednji strani okrogla luknja za vhod in izhod, strehica pa je narejena kot enokapnica. Taprava mala ptičja hiška. Enkratno.
Fantastično!
Nadvse mi je všeč siva skala odtenkov z malimi barvnimi dodatki, ki še dodatno pričarajo poseben ambient, ki je zgrajen v tem malem svetu tišine in spokojnosti. Res pohvalno in vredno občudovanja.
Super! Se mi zdi, da je to prvo MOC pokopališče na tem portalu. Pa še v zimskem času.... Nekaj najboljšega... Posebno vzdušje naredijo morbidne (mrtvaške)barve in velik kontrast oblek obiskovalke ...
Hvala vsem za lepe pohvale. Sem pa vesel da ste odkrili tolk detajlov . Res je da vse skup malo mračno deluje ampak nekak veselo pokopaličše ja mal hecno .
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu