No končno mi je po mučnih 4 letih uspelo na "kup" sparaviti vseh 75 setov piratov, ki pa izgledajo takole:
Prostor je bil pred invazijo kock bivši podstrešek/omara, sedaj pa je odlagališče za predpripravo na razstavo in za kompletiranje OOB setov. (tako je vse lepo na varnem )
Imperial Soldiers
Imperial Guards
Imperial Armada in 4. generacija piratov
1. generacija piratov
2. in 3. generacija piratov
Islanders
In še kolekcija 2009.
Slike ladjevja pa še pridejo
_________________ Yo-ho-yo-ho a pirates life for me! - Every pirate deserves a short drop and a sudden stop!
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 1706 Kraj: Ljubljana
@Clutch: Šparovček na temo piratov. Škatla je kartonska, notri pa en mehanizem iz kock. če se prav spomnim ko vstaviš kovanec ena hobotnica ven pogleda...
@subix: kaj si na glavo padu , saj sem komaj vse skupaj zložil, .... drugače pa že delam na podobni diorami z vključenimi OOB seti samo da tokrat ne bodo Imperial Soldiers temveč
@legofrik: ARGGGG! Moj zaklad! KABOOOM!
Drugače pa hvala za vso pomoč pri doseganju cilja !
_________________ Yo-ho-yo-ho a pirates life for me! - Every pirate deserves a short drop and a sudden stop!
Hehe, bravo medex. Očitno si res fan piratov Sam sem že razmišljal, da bi si skompletiral kako serijo, pa me nobena ne pritegne tako, da bi imel potem vse OOBje sestavljene
Če čisto popravici povem, sploh ne vem več točno koliko, ampak sigiurno čez 2,5k €, najdražja pa je bila Baracuda 250€ , ki sem jo kupil/bidal na eBay-u (s še nekaj seti).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu