Po nekaj časa premora v gradni terenskih vozil, sem se spet odločil, da zgradim eno in sicer rock crawlerja ali po slovensko tereneca za voznjo po najhujših terenih. S tem mislim po skalah, tako kot že samo ime omenja in pa tudi po drugih terenih.
Pa gremo nazaj k vozilu. Za pogon uporablja dva Xl motorja; za vsako "akso" je eden, ter 1 M motor za ovinkanje.
Wow, super izvedba!
Me pa zanima (iz praktičnega vidika), če si imel probleme z linki? So se ti kdaj sneli? Pri vseh kreacijah, ki sem jih naredil (na različne načine), so se mi kratki linki vedno v določenih primerih sneli (ko je eno os potegnilo na stran), dolgi pa praktično nikoli. Tudi, ko jih držiš v roki, kratki delujejo bolj gumijasto, dolgi pa plastično (trdno).
@bpavsic
Ja z linki je bilo nekaj malega problemov tedaj, če sta obe kolesi naenkrat zadeli ob zid in sta se obremenili, ter tudi včasih sneli, za to, da bi pa se os na stran nagnila pa se mi še ni kdaj snela. Za razliko med dolgim in pa kratkim pa nemorem, kaj govoriti, ker še nisem uporabljal velikih, ker jih nimam.
@bm_2304
Ja desing je res bolj slab, ker se mi nekako ni dalo ga dodelati, oz. sem hotel da je čim lažji.
_________________ Lego kocke so zakon, pa reči kar hočeš!!!!!!
Ima pogon na vsa štiri kolesa, amortizerje , radijsko vodenje . Kaj bi sploh še rad. Nič to je super zadeva res najbolj. Upam da bo tudi meni to kdaj uspelo ×5
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu