Mnogi se najbrž sprašujete kašna naj bi izgledala lego šola. Tu imate rešitev. Mojo lego šolo si dobro oglejte in morda boste tudi vi dobili željo, da bi zgradili svojo.
Pa pojdimo k opisu.
Vsako jutro je treba vstati in se sprehoditi po hodniku vse do svojega razreda. Najbolj uživa dežurni učenec, ki mu danes ne bo potrebno poslušati pri pouku.
Ura je osem in začel se je pouk. Četrtošolci rahlo zaspani z veseljem poslušajo svojega učitelja, ki jih bo naučil
veliko novih stvari.
Učitelji pa se lahko med odmorom zatečejo v svoj kabinet.
Moški wc z pisoarji, wc školjko in tuš kabino.
V ženskem wc-ju se lahko dekleta uredijo in oprhajo.
( Zaradi premalo kock in vrat imajo na žalost samo eno školjko)
V glasbeni učilnici pa imajo učenci svoj bend in svoje pesmi. Njihov band je '' The Skunk's ''
Jedilnica je vedno polna dobre hrane, kuhar je prav ponosen na otroke, ki so prejšnji teden pojedli vso zelenjavo in tako jim je danes spekel hamburgerje in pice.
Med prosto uro pa se počne veliko stvari. Fantje trenutno igrajo nogomet in se med igro veliko pogovarjajo.
Dekleta pa med tem časom raje preberejo kakšno dobro knjigo in redno obiskujejo knjižnico.
Hišnik v svoji sobi hrani orodje, žoge in številne druge igrače.
V učilnici devetega razreda pa ni več prostih ur. Tu se gre že za točke, ki bodo učence popeljale do številnih gimnazij.
Še slika iz ptičje perspektive celotne šole.
Učitelji in učiteljice so resnični ljudje. Šola nima telovadnice in računalniške učilnice, ker je premalo prostora, v prihodnje pa upam, da bo šola postala še za eno sivo ploščo večja in bo imela tudi zbornice.
Prijetno si predstavila posamezne prostore v šoli. V hišnikovem skladišču je najbolj simpatična podgana, od fotografij pa mi je najbolj všeč tista s hodnikom, kjer dobiš občutek, da je hodnik dolg cel kilometer (še posebej, kadar učenec zamuja k uri ).
Zanimiv se mi zdi tudi napis, ki si ga "vdelala" v steno.
Joj, tale kreacija se mi zdi pa tako simpatična, da me temne slike sploh ne motijo tako zelo! Ideja je zelo simpatična, stil gradnje tudi (da je samo stena do stropa sezidana, zanimivih podrobnosti (zelena šolska tabla, knjižnica, jedilnica) pa tudi kar precej - če lahko še kritiziram, še najbolj dolgočasna se mi zdijo stranišča. Sploh pa me je navdušila predstavitev z zelo simpatičnim opisom vsega dogajanja na šoli.
To je pa res en odličen MOC! Popolnoma igralen, klub temu pa zelo lep in dobro detajliran.
Zgodbica pa vse skupaj še dodatno popestri. Vse pohvale in kar tako naprej!
Vsem se zahvaljujem in mi je zelo všeč, da ste povedali svoje mnenje. Bar: Tudi tvoje mnenje o stranišču me ne moti, ker ima vsak pravico izraziti svoje mnenje. Ja in tudi hamburger je moja ideja.
Tudi jaz se pridružujem ostalim. Zelo igralen moc. Mogoče manjka kak detajl, ampak ponavadi ti med igranjem najprej odpadejo, tako pa je šola kot celota precej trdno zgrajena in ne pride hitro do kake neljube nezgode, sploh če imajo prste vmes mlajši člani družin .
tole "zadevšno" bi pa bilo zanimivo videti v živo (dokončano še z zbornico in pokrito s kako lepo streho - tako bi bilo prostora še za kako učilnico več ) in v kakem lepem mestnem okolju . Super zadeva!
_________________ Yo-ho-yo-ho a pirates life for me! - Every pirate deserves a short drop and a sudden stop!
@NASTJACAT
Poznam osebo, ki ji bo tale predstavitev do skrajnosti všeč! Moja žena, ki je učiteljica. Ji že pošiljam link.
Super narejeno, zelo sveža tema! Bravo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu