Današnji družinski sprehod po planinskem raju (včasih ne bi rekla raj "navkreberlazenju" s pogledom na sedežnico in poslušanjem njenih zvokov, ampak večletno gorolazniško abstiniranje povzroči navdušenje tudi v takšnih razmerah) je spodbudil nastanek tokratne kreacije.
Že med potjo sem razmišljala, kako bi iz DUPLO kock naredila sedežnico in prišla do ugotovitve, da ne bo šlo. No, pa je doma vendarle šlo. Kako mi je uspelo, boste presodili sami. Nam je bila precej všeč, čeprav so se sedeži kmalu spremenili v podvodne gondole in podmornice, ko so jih otroci odvlekli s seboj v kopalno kad. Kot vedno, so tudi tokrat ustvarjalno "uničili" mojo kreacijo. Pa kdo bi jim zameril. MOC mora biti igralen, tako ali drugače.
Sončen dan je povzročil pravo gnečo na sedežnici; planincev, ki jih daje poletna utrujenost je veliko.
Slabi motorji sedežnice, ki se občasno ustavi in nato spet vozi s spremenljivo hitrostjo, naših gorskih uživačev prav nič ne moti.
Motorji so sicer slabi, sedežnica pa sveže prebarvana. Tudi zaščitne "ograjice" za potnike sijejo v lepi barvi.
Za konec vam ponujamo še pogled na podrobnosti izdelave sedežev. Najprej od zadaj ...
... nato pa še od spredaj.
Nisem strokovnjak za tehniko, ampak če vas skrbi, da se sedeži med vožnjo zaletijo v stebričke, vam sporočam, da to ni res. Lepo zaokrožijo okrog stebrička. Ne verjamete?
Med tem ko me je Maryjina stvaritev spet navdušila, me je pa Subixov komentar prav prijetno nasmejal za dobro jutro! Moram priznati, da se kar strinjam z njim! Ideja je super, izvedba pa prav tako. In še vedno ne morem verjeti, kaj vse se da s temi Duplo kockami sestaviti ... neverjetno! In sploh se ne potrebuje ne vem, kako veliko število kock: nekaj tirov, stolčke, ograjico, pa je!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu