To, kar predstavljam, po moje ni čisto pravi MOC, niti ne čisto prava kopija, tako da ne vem, kako naj zadevo najbolje imenujem.
Ko sem videla slike prihajajočih DUPLO setov me je še isti dan zamikalo, da poskusim narediti kopijo seta Avtopralnica. Pa sta potem nastali dve "kopiji" s spremembami in se do danes prašili v "skrivališču" med čakanjem na fotografiranje. Mali me je medtem že večkrat "gnjavil", kam sta izginila avtomobila Hupkota, tako da je bil skrajni čas, da stvar poslikam.
Poskrbeli smo tako za voznike kot tudi za voznice in naredili dve barvni varianti.
Ženska avtopralnica vabi s toplimi barvami:
Za popoln izgled avtomobila dama na koncu poskrbi sama. Obriše še zadnje kapljice vode, kuža pa se zabava s ključem in si misli, kako krasno bi bilo, če bi ga doma čakala takšna velikanska kost.
Moška avtopralnica je v barvi za "fante".
Ups, kaj pa dela kuža? (Če ste opazili, se je tudi on opral, zdaj je bel, namesto črn. )
Ga je lastnik natreniral, da mu briše avto?
Ne, očitno si bo privoščil počitek na mehkem, medtem ko njegov lastnik poskrbi, da avtu ne bi zmanjkalo olja.
Še slika originalnega seta 5696 Car Wash, ki še ni izšel.
Krtače so me zelo spominjale na rožice, zato sem jih naredila iz njih. Pa še čisto zares se zavrtijo (vsaj malo), ko avto potiskamo mimo njih.
Odlično. Dober približek originalu, glede na razpoložljive kocke. Tistega, da dam rože namesto krtač, se jaz ne bi nikoli spomnil. Tudi dve varianti, za fante in dekleta, je dobro premišljena zadeva. Tako ne bo nihče prikrajšan (vsaj barvno ne).
Super zadevca. Ta varianta s rožicami je res dobra. Jaz sem podobno stvar uporabil za kombajn Lepo si skombinirala dve barvni shemi, čeprav mislim da bi otroci bili veseli bilo katere, ne glede na spol.
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 2463 Kraj: Ljubljana
Če ni MOC (kar bi temu lahko rekli, da je) in ni OOB, motem je pa MOD - modifikacija originalnega seta, čeprav tudi to ni, ker nisi originalen set modificirala, temveč naredila svojega. Lahko je pa MPC (ne, ni maloprodajna cena) ampak mary poppins creation. Drugače pa si lepo skopirala original, tkao v moških, kot ženskih barvah. LPG
In ne boste verjeli, nobena od avtopralnic otrok ni zanimala (verjetno zato, ker še nikoli nismo bili v avtopralnici). Pobrali so mi avtomobila, rožice in figurice, ostale ruševine pa so mi prepustili.
Jaz bi imela rdečo avtopralnico, ker mi je rdeči avto bolj všeč! Sicer pa se mi zdi to še en prav lušten dokaz, kako malo kock se potrebuje, če so ideje prave (khm, ne vem, zakaj sem zadnje čase med tistimi brez idej in časa ...). In kar mi je tudi všeč: zato da imaš doma še eno Duplo avtopralnico, res ni treba kupiti novega seta! Tako se tudi vidi, kaj vse se da iz obstoječih kock narediti!
LP, Bar.
PS: @ bpavsic: Duplo kombajn je tudi zanimivo slišati!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu