Zelo simpatična vinjeta. Zanimiv mi je pomol, za katerega še nisem ugotovila, kako je sestavljen (oz. kako so gladke plošče pritrjene ob tistih okroglih). Že sama ideja je izvirna, prikaz pa je zelo pripoveden o tem, kaj vse se znajde med ''nesnago''. Morska deklica pa očitno uživa med kockami. Čestitke za lepo izvedbo.
Prva liga vinjeta. Enkraten pomol, morska gladina in seveda podvodno dogajanje je ravno tako super. Ampak tisti galeb pa definitivno zmaga. Tudi to, kako je napeta ribiška palica, me je navdušilo.
Bravo, Turambar! Tokrat sploh ne vem, kje naj začnem hvaliti! Vinjeta je krasna, še posebej mi je všeč, da se loteva dokaj aktualnega problema odpadkov. Pomol je v bistvu res preprosto sestavljen, ampak izgleda pa fenomenalno in zelo realno. Super ideja za tako postavitev in tudi hvala, da si razkril skrivnost! Zgolj iz prvih slik mi ni bilo nič jasno, saj izgleda zelo zapleteno, pa v bistvu ni.
Sicer pa tudi mene navdušuje uporaba temno modrih transparentnih kock za morje, ki tako deluje zelo pristno, nesnago si pa tudi primerno izbral, čeprav upam, da jo bo ribič kmalu ven pobral!
Meni se pa najbolj dopade bicikel! Jaz bi ga šel žagat! Je pa dodatna višina vinjete zaradi skritega dela bicikeljna odlično optično prikrita z obrezom slike. Dobra fora!
A morske deklice res živijo tako blizu obale? Jaz namreč še nobene nisem nikoli ugledal!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu