7967 Racers: Fast Leto: 2010
Starostna skupina: 7 - 12 let
Število delcev: 69
Cena: 11,99 eur (S@H)
Ta hitri avtomobilček je postal naš "družinski član", ko je teta privlekla darilca, ki jih je Miklavž pustil pri njej za naše otroke. "Avto!" je zavpil naš mali in seveda sem ga morala sestaviti takoj in sem vmes komaj uspela kaj fotografirati.
Vsebina škatle:
Moj pogled je najprej pritegnil velikanski del, katerega namen je razkrit že na škatli. Avto torej ni le na "ročni" pogon.
Edina slika, ki je nastala med sestavljanjem, ko je najmlajša "kradla" kocke, starejša dva sta pa navijala, da bo avto čimprej narejen.
Pa ga imamo, hitrega rdečega lepotca.
Še pogled od zadaj. Uf, kakšen "auspuh"!
Na tejle napravi piše "air blast", Google ga prevede kot "zrak pišu". Vsekakor je "pihalec" zraka.
Ko avto natakneš na to napravo in pohodiš rdeči del (ali ga pritisneš z roko), avto "izstreli" naprej. Vau!
Mi (no, otroka) smo bili najprej malce nerodni, pa smo večkrat skoraj pohodili avto namesto gumba za izstrelitev. Zato smo se potem lotili pritiskanja z roko. Precej zabavna zadeva tole "izstreljevanje".
Zdaj bi rabili še kakega Racerja, da bi tekmovali, kdo je hitrejši.
Sem iskala po forumu, če je kak Racer že predstavljen, pa vidim, da se je Solta v domači delavnici lotil izdelave kar treh vozil.
Moja 1,5 letna hčerka obožuje tale set veliko bolj, kot vse Duplo kocke ki jih ima. Moram tudi sam kupiti še kakega. Precej zabavna zadeva. Imamo pa rumenega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu