Kocke klub - www.kocke.si
     Kocke klub - s svojo lego.

Danes je 22 Maj 2013, 06:46

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Forum zaklenjen Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.  [ 15 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: ARHIV 05. KF - slike in vtisi
OdgovorObjavljeno: 17 Okt 2010, 00:03 
Odsoten
Mindstorms
Mindstorms

Kraj: Ljubljana
Pozdravljeni.
Pa je še en KF za nami.
Rad bi se zahvalil vsej organizacijski skupini za odlično speljan dogodek, saj je šlo tokrat brez napak. Vsak je vedel kaj počne in KF je bil urejen tik-tak. Pospravljen pa tudi. :)

Slike bodo kmalu. Upam, da najkasneje do srede.
Prosil bi vse, ki so dogodek slikali, da me kontaktirajo na ZS, da se dogovorimo za prevzem/pošiljanje slik.

Še enkrat hvala organizatorjem in seveda tudi obiskovalcem. Odlično je bilo! :superca:
LPG

PS. Da boste lažje dočakali galerijo slik, je tu nekaj za pokušnino. :)

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Zadnjič spremenil legofrik, dne 22 Mar 2012, 07:36, skupaj popravljeno 3 krat.

Deli na Facebook-u Deli na Twitter-ju
Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Okt 2010, 08:13 
Odsoten
Technic
Technic
Uporabniški avatar

Nam trem (prišla sem s "ta velikima", ki sta že sposobna približno kulturnega obnašanja) je bilo zelo zelo všeč. Tako zelo, da se je naš obisk iz načrtovanega kratkega kar raztegnil v več urnega.

Zabavna je bila že pot v NM. Prej kot v 45 min smo bili tam, nato pa pol ure iskali šolo. :D Zaradi enostavnega opisa, kako do tja, nisem dodatno naštudirala ulic, ha, ha, pa sem imela potem dodatno delo.

Na samem KF pa smo si večkrata ogledali naslednje :
- Skandinavčev stroj, ki je prekladal sekance in bpavšičevo stvaritev, ki je postala zalo zanimiva, ko je so začeli s tekočega traku padati mucki, psički, rože, kante za smeti, figurica .... Zakon! Se kar nista mogla nagledati, kaj se bo še pripeljalo.

- Med "robotiko" je bil najbolj zanimiv krokodil, ki je tudi grizel prste na rokah, pa vrteči robotek, veliko "letalo" in robotska roka.

- Hči si je večkrat ogledala "princeske" (Belville).

- V mestu s otroka navdušili vlaki; še posebej zabavno je bilo, ko je kak vlak "ponorel" in vozil zelo hitro. Meni je bil od vlakov najbolj všeč rdeči, pa Petrolove cisterne tudi. Zgradbe so bile krasne, pogled pa je zaradi rdeče barve pritegnila tista, ki se je skrivala v ozadju. Kasneje sem izvedela, da je žel. postaja.
Opazila sem tudi otroško in košarkaško igrišče in iskala, kam se je skrila filmska ekipa, ki sem jo želela videti. Našla sem jo v desnem delu - prej nisem niti posumila, kaj bodo snemali.

- DUPLO kocke dobro poznamo, je bilo pa najbolj zanimivo srečanje z "našim" vlakom Benjatom (tako se imenuje tisti, ki ga imamo doma), ki ga je fantin na povabilo Medvedka lahko sam prižgal in vsa tista vozila, ki jih mi nimamo.

- Med Power Minersi so našega fantina zanimali "gizmoti", tako da smo bili od SkandinavcaFH deležni kratke učne ure o njih. Meni se je zdel zanimiv izvir kristalov.

- Pri vesoljski tematiki je navdušil monorail, sploh vlaki, ki so se "odbijali", saj smo prvič vsi čakali, kaj se bo zgodilo, kjer je konec proge; bo vlak padel dol?

- V igralnih kotičkih smo prebili toliko časa, kot da doma nimamo nobenih DUPLO kock. Ampak saj veste, drugje je vedno boljše. :) Naigrali smo se za cel teden nazaj.

- Hči pa je imela srečno roko in pri srečolovu potegnila s srečko z malim Atlantis setom (Pošastni rak). Celo pot do doma, ga je držala v rokah, takoj po večerji pa smo ga morali sestaviti. Na postelji sta se potem igrala z njim: en je oživil raka, drug pa potapljača in se zabavala, dokler nista izgubila plavutke. Potem sva se "zabavala" midva z možem, ki sva imela iskalno akcijo.

Skratka, preživeli smo čudovit dan, pohvala vsem, ki ste dogodek pripravili. Bilo je krasno, ker ni bilo hude gneče (menda je k temu pripomoglo to, da ni bilo razstavljenih kreacij tudi v sredinskem delu in se ljudje niso "zatikali") in smo si v miru ogledali vse in se naigrali, pa še poklepatati sem uspela s kom od vas.
Skratka, SUPER!

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Okt 2010, 12:38 
Odsoten
System
System

Njami.
Zgledajo super. Žal nismo uspeli priti. Čestitke vsem ustvarjalcem in organizatorjem.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Okt 2010, 14:33 
Odsoten
System
System

Zaradi zadržanosti otrok sem na KF tokrat prišel sam in to je bila velika napaka. Spoznanje, da sem za kocke prestar in da je vse skupaj brez veze, če ni nekoga zraven, ki bi mu ob ogledu tudi razlagal, kako kaj deluje, je bilo zame prav mučno. Zato se na razstavnem prostoru tudi nisem zadržal prav dolgo in tako spregledal marsikateri detajl razstave. Morda se mi je tudi zaradi tega zdelo, da ta KF ni dosegel nivoja prejšnjih dveh (prišel sem tudi nekoliko pozneje, ko ni bilo več toliko ljudi). Zvečer sem si tudi vzel čas in pregledal slike iz prejšnjih KF-jev ter delal primerjave z včerajšnjim. Naj naštejem bistvene vtise:

- tako kot pri solta-jevih hišicah dimnik, mi je tokrat spontano padlo v oči, da je manjkal tovornjak na peskovniku. Kopač od bpasic-a tega ni mogel omiliti. Je pa bila pavšičeva kreacija zame najbolj fascinantna, morda zato, ker je bila presenečenje (brez predhodnega opisa na forumu). Mislim tudi, da so bile technics kreacije preslabo zastopane. Osebno sem mnenja, da tudi kakšen (novi) OOB nebi bil odveč (čeprav bi bila to že reklama prodajalcem). Morda bi bila za širši krog obiskovalcev zanimiva predstavitev večih TT-jev, morda vseh, ki tekmujejo v tisti sezoni. Če ne drugega, se mi je svojčas zelo dopadla predstavitev zblj-vega TT-ja v "naravnem" okolju.

- kreacije, ki sem jih v bistvu prišel pogledat (vagoni in lokomotiva od legofrik-a; lokomotiva na žalost sploh ni bila razstavljena v času mojega obiska), so bile skrite na zadnji strani mesta, kjer je bil edini del dvotirne proge levi strani makete. Pogrešal sem drugi tir v ospredju makete. To, da so vagoni pretežki in da se lokomotiva matra ni razlog, da kreacije nebi bile razstavljene v ospredju makete; saj so lahko predstavljene v mirujočem stanju! Mimogrede, vagoni odlično izgledajo tudi v ovinku! Drugače pa je bilo mesto na splošno zelo lepo in je po obsegu izstopalo na razstavi. Tu je še posebno pomembna konfiguracija prostora; možnost ogleda iz vseh štirih strani je pri teh maketah neprecenljiva (KF 3 in 4)! Tudi tokrat pa sem pogrešal kakšne podatke o kreacijah po zgledu muzejskih eksponatov, kjer je vsak eksponat pospremljen z opisom in ključnimi podatki. Za starejše obiskovalce (recimo mene) bi morda bilo zanimivo vedeti iz koliko kock je kaj sestavljeno in kateri set je bil osnova, posebnosti, koliko časa se taka stvar sestavlja, kdo je lastnik oziroma snovalec kreacije in nenazadnje morda cena posamezne kreacije in kje je dobavljiva, če je OOB. Tako bi bile lahko razložene vsaj tiste ta-velike zgradbe v mestu. Če ima opazovalec možnost prebrati kaj o eksponatu, si bo tega tudi bolj podrobno ogledal. Podatke bi si vsekakor zaslužila tudi legofrikova modra vesoljska ladja. Moram priznati, da sem bil kar presenečen nad velikostjo, ki iz fotografij na forumu ni bila dojemljiva.

- presenetilo me je, da pri vhodu v stavbo v času mojega obiska ni bilo nobenega plakata. Tako sem se resno spraševal, ali sem prišel na pravo mesto. Takoj po vhodu pa 51 stopnic, o katerih sem premišljeval še vso pot domov. Čeprav so izvajalci prireditve bili predvsem mlajši ljudje (z izjemo šefa, ki, tako kot jaz, že nestrpno čaka penzijo), jim vseeno vsa čast in pohvala, da so tolikšni količini kock precej povečali potencialno energijo.

Zaključek: to, da se FK in s tem promocija kock seli tudi v ostala mesta je pohvalno in seveda tudi nujno početje. Ampak vseeno: KF v Lj zakon! Glede na to, da je bil pričujoči KF prebijanje ledu na področju uvajanja te prireditve izven Ljubljanskega okoliša, je vse skupaj odlično izpadlo. Po zgledu FNZ je prav, da sta KF-ja v sezoni dva, od katerih pa bi moral eden biti obvezno v Lj. Imam občutek, da je v Lj prireditev tudi medijsko bolj podprta, vsaj plakatov je več polepljenih. In pa seveda: na KF nikoli več brez naraščaja!

Kot vedno tudi tokrat same kritike, ampak ne morem iz svoje kože.
Bom pa z zanimanjem preučil fotografije, ker sem očitno precej detajlov spregledal.

Zadnjič spremenil abnormal, dne 17 Okt 2010, 21:16, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Okt 2010, 17:43 
Odsoten
System
System

Kraj: Trbovlje
Zadnji KF je bil odličen :D .Sicer sem prvi dan prišel precej pozno, in nisem bil ravno "uporaben" pri postavljanju celotne scene :oops: a na splošno bi dejal, da smo z vsakim KF bolj organizirani.Celotni KF je potekal brez kakršnih koli težav, razen prvega dne in (sedaj že) večini znane "praske" na tleh in debate okoli tega.
Mesto je bilo kot vedno fenomenalno(od gradbišča, preko tržnice vse do prometne nesreče in na koncu še snwemanja novega filma), še vedno pa me navdušuje črno rumena stavba, ki me spominja malce na "blacktron ambasado" :lol: . Sicer Belville ni moja tematika, lahko rečem da se je marsikatera mamica ustavila ob njih in se spomnila svojih hišic z punčke, pa tudi drugim je bila tematika kar všeč.
Mindstormi so bili precejšnja atrakcija, saj velika večina misli da so LEGO kocke samo za "otroke"(čeprav dvomim, da bi kdorkoli kupil svojemu 10 letnemu sinu NXT 2.0). Vsem so znane kreacije Bpavsica(sploh knight rider tovornjak), a njegov "kopač" je bil nekaj posebnega(mene je osupnila velikost in zapletenost izdelave). Pa tudi ostali LTechnic niso bili kar tako(monstumski bager je bil prava paša za oči-sploh v gibanju). Kot ponavadi pa je Bakh poskrbel, da vesoljska tematika ne zamre.Njegova BT baza, Legofrikova "grdosija" :P ,skandinavčeva sp3 in moja malenkost so prinesli prijetno urejen skupek.poleg Bakhove baze je vse navdušil monorail, ki je marsikateremu mlademu(in staremu) obiskovalcu prebudil želje po lastitvi in igranju z njim. Naprej so bili power minerji, ki so, sploh maldim jemali dih in marsikateremu so se orosile oči.
Medvedkov duplo "CITY" je bil všeč predvsem najmlajšim, pa tudi marsikateremu (novopečenemu) staršu tudi.

Zelo sem zadovoljen z zadnjim KF(minus problemi z "prasko na tleh"), organizacija je bila tip top, skupno druženje ob :barman: mi je pustilo lepe spomine, pa tudi marsikoga sem spoznal (na novo). Vsekakor se udeležim naslednjih KF, že samo zaradi skupnega interesa(lego) in pa dobrega vzdušja. Bilo je fino, upam da bo čimvečkrat tako kot je bilo.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Okt 2010, 20:50 
Odsoten
Mindstorms
Mindstorms

@abnormal
Če si midva ne zasluživa penzjona, potem si ga pa nihče ne. Moram priznat, da me vedno znova spraviš v dobro voljo. :)
V odgovor tebi in obvestilo tudi ostalim pa tole.

Glede "presenečenj". Vedno bo tako, da pred KF-jem ne bomo vsega javno objavili - pač, kaj bo za videti. Naj vsaj nekaj ostane skrito. Se mi pa zdi dobra ideja, da se TT-ji predstavijo na KF-jih - mogoče res v kakšnem "naravnem" okolju - kot neka TT diorama.

Se ti pa globoko oproščam, ker nisi videl parne lokomotive. Sploh ni bil problem vleka vagonov, čeprav so res težki, ampak lokomotiva sama. Na kretnicah jo je metalo ven, prehod čez železniško progo pa je bil previsok in je nasedla. Dejansko bi jo res moral postaviti samo "na razstavo". Žal pa je bil načrt že realiziran in ni predvideval še enega dodatnega tira oz. postaje v ospredju diorame. Ne bom rekel, da obljubim za naslednji KF, ampak za še enega naprej - pa bo sigurno železniška postaja v ospredju in ne samo z enim tirom, temveč bo tega več.

Glede prostora in lokacije.
Za obiskovalce je naša odločitev mogoče žalostna, a za organizacijo "hvala bogu"; saj je bil tole zadnji KF izven Ljubljane. Vse preveč je problemov z logistiko, spanjem, prehrano itd... pač, to vse stane in tega nam ne povrne nihče.
Da bi pa delali razstave (naj mi vpleteni oprostijo) v vaseh bogu za hrbtom, da bi s tem zadovoljili potrebo vseh prebivalcev Slovenije po sloganu "KF v vsako vas", in zadevo izvedli na način da bi KF-je postavili šlampasto v dveh urah tako, da namečemo nekaj OOB setov brez smisla in razporeda po tematikah na kup, je pa "grand kretenizem". Če že, naj bo "ornk" ali nič in za "ornk" se je izkazalo, da je najboljša lokacija Ljubljana, ki je vsem pač najbližja.
Poleg tega je v OŠ Koseze prostor (kot sam ugotavljaš) odličen (čeprav je manjši), saj je doberšen del dioram viden iz vseh strani.

Opisi eksponatov.
Npr. mesto je sestavljalo 7 ljudi. Kako bi to uskladili, da bi bil opis kratek in jedrnat? Da bi vsak posebej pisal kaj je sestavil, koliko kock, koliko ur - ne vem, če ima smisel. Ideja? Če jo imaš, prosim odpri novo temo v čvekalnici.

Plakat.
Res je, manjkal je na vhodu. Si pomislil, da mogoče to ni naša krivda, mogoče pa šola tega ne dovoli? :) Konec koncev šola in okolica nista naša last - če bi imeli tak razstavni prostor v svoji lasti, vejrami, da bi že od daleč videl, kje se zadeva dogaja. :)

Drugače pa je tvoje kritika vedno dobrodošla, saj je utemeljena in poleg tega si nam dal še dobro idejo.
Hvala ti.
LPG

PS. Prikolice s sabo? Ne vem če. Repke pa vedno pripelji.
Upam, da je moja terminologija definicije prikolic in repkov enaka tvoji. ;)

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 18 Okt 2010, 00:10 
Odsoten
System
System
Uporabniški avatar

Bom kratek. Vse je klapalo. Vsaj glede organizacije, saj je bila na tem KF-ju najboljša do sedaj. Glede posameznih tematik ste že veliko napisali. Predvsem pohvale vsem razstavljalcem, katerim se priključi tudi Matej. Pa oprostite vsem tistim, ki vam je bil sin v napoti. Nekako se med kockami počuti preveč domače.
Žal sem moral predčasno domov(brez :barman: ) , ker je Matej že komaj čakal, da sestavi svojo nagrado iz srečelova.

Zadnjič spremenil coach, dne 23 Okt 2010, 02:42, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 18 Okt 2010, 11:18 
Odsoten
System
System

Čestitke za dobro organizacijo! Pohvalil bi tudi odnos vseh sodelujočih, ste oddajali dobro energijo in prijaznost. :) Nekako sem imel občutek, da se je bilo lažje premikati po prostoru kot v Kosezah - mogoče zaradi manjše množice obiskovalcev. Kakšna je bila pa kaj statistika obiska?

V nasprotju z abnormalom sem s sabo pripeljal malega, KF je bil namreč le postaja na najinem potovanju z vlakom. :) Kar se tiče prometne povezave je bila lokacija super. Na razstavi sva bila kake pol ure in si nisem mogel ogledati podrobnosti, kot bi si jih želel. Najprej sva šla do Duplo kotička, kjer se je mali vrgel na tla in se poskusil splaziti pod ograjo, saj doma ves čas preklada vlake in avte (duplo in navadne). Kljub predhodnem dopovedovanju, da lahko samo gledava in se bova igrala doma, je ves čas silil v bližino, v naročju pa se ni želel nositi, zato sva na hitro pogledala vse vlake in zapustila prizorišče.

V mestu mi je v oči padel letalski hangar, vendar si podrobnosti nisem ogledal in upam, da bo na voljo kakšna podrobna slika. Bojanov kopač je bil super presenečenje, a ga žal nisem videl v akciji.

Še vprašanje glede rjavih tovornih vagonov. Mi lahko kdo pove šifro kocke za vrata vagona?

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 18 Okt 2010, 11:58 
Odsoten
Technic
Technic

Kraj: Celje
Tudi jaz bi se zahvalil vsem, ki ste pomagali pri organizaciji (posebej Anžeju in Gregatu, ki sta ogromno pripomogla pri postavljanju in podiranju mesta, katero je bilo v moji domeni). Tokrat je zadeva prvič potekala brez incidentov, kar kaže na napredek. Žal smo imeli težave s konstrukcijo šole, namreč, kot ste že ugotovili, nobenih plakatov, smerokazov, veliko stopnic in samo eno stranišče (tukaj se obiskovalcem, ki so morali včasih počakati v vrsti opravičujem, a to žal ni bilo v naši domeni), tako da je bilo nekaj težav, a smo jih prebrodli.

Zahvalil in pohvalil bi tudi vse obiskovalce, ker tako malo težav kot tokrat (vsaj v času moje prisotnosti ni niti ene otrok šel pod trakom) ni bilo še nikoli, kar nas je zelo prijetno presenetilo in se staršem in starim staršem zahvaljujem, da ste upoštevali naše prošnje na trakovih in obdržali otroke na pravi strani traku (imam tudi sam 2,5 let starega sina in vem, kako zna biti težko otroka držati stran od toliko kock, vlakov, gibajočih zadev,...), zato še enkrat hvala.

Skupno mislim, da je razstava zelo dobro uspela.

LP

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 19 Okt 2010, 09:01 
Odsoten
System
System

Obiskala s starejšima sinovoma. Vsi uživali, čeprav se nismo ustavili prav za dolgo. Starejšemu je bil najbolj všeč monorail. Meni pa mesto, ne bi izpostavljala posameznih podrobnosti, na splošno je bil lep vtis.
Pogrešala sem kakšen grad :/
Sicer pa mi je bilo super, da ni bilo preveč gneče, da ni bilo razstave na sredini. Vem, zdaj sem v nasprotju s pogrešanjem gradov, pač nekje je treba naredit kompromis.
Ljubljana, Novo mesto, zame osebno je vseeno, kje je razstava. Če imamo le čas, pridemo z veseljem.
Čestitke in hvala organizatorjem!

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Okt 2010, 14:10 
Odsoten
Mindstorms
Mindstorms

Obljubljene slike in kratko poročilo: http://www.kocke.si/kockefest/16_10_2010.php
LPG

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Okt 2010, 16:58 
Odsoten
System
System
Uporabniški avatar

Sedaj, ko sem videl nekaj več slik s KF-ja, lahko izrečem pohvalo glavnim organizatorjem in ostalim udeležencem, ki so sodelovali pri projektu. Vem, kako težko je takšno zadevo organizirati, obvladati in hkrati skrbeti za detajle (beri: malenkosti), da ja ne bo kaj šlo narobe. Prav nikomur tega ne zavidam.

Razstavljene so bile res lepe zadeve in tudi postavitev je bila odlično zamišljena. Tudi oboževalcev vam ni manjkalo. Očitno je bilo res vredno ogleda.

Žal je zame in mojo družinico bilo predaleč, da bi prišel na ogled. Morda kdaj drugič in v drugem kraju.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Okt 2010, 18:55 
Odsoten
System
System
Uporabniški avatar

Uiiii!!! Spet ste se imeli fajn in naredili krasno razstavo. Žal sem bila zadržana na drugem koncu Slovenije, tako da zdaj čakam na ostale KFje, ki bodo bližje v Ljubljani oziroma v Ljubljani. Drugače mi je bila všeč ideja, da se KF še malo seli po svetu, ker zakaj bi pa moralo vedno biti v Ljubljani (ne, Ljubljana ni center sveta), je pa res veliko večji organizacijski zalogaj, če je KF kje drugje. No, važno, da ste uživali!

Sem pogledala slike - fino fajn! :plosk: Khm, v bistvu me stavbe, ki sem jih že videla na predhodnih KF-jih sploh ne motijo več. Po mojem prvem (KF 3) sem namreč mislila, da za vsakega povsem drugo mesto zgradite - no, zdaj sem se že navadila, da se vseeno ne greste Arabcev v Dubaju in tam, kjer zelo radi gradijo. :D Kolikor mi je razvidno iz slik, je bilo mesto odlično postavljeno, da se je dalo občudovati vse, ker je bilo lepo odprto. Tako potem nič ne ostane skrito. Tudi hangar je zakon ideja - čigav pa je? Prav me je spomnil na prizore iz Vesne ... :lol: In tista modrobela hišica zadaj je tudi luštna - sem jo na forumu zgrešila? Upam, da pride na naslednji KF.

In kar mi je še super všeč v mestu - stanovanjske hiše! Se mi zdi, da odlično dopolnijo mestno jedro. Seveda, ker nekje pa morajo ludeki tudi živeti, ne samo da pohajajo po mestu. Je pa tudi res, da je pri postavitvi precej pomemben tudi prostor, na katerem se mesto postavlja. Kakšna so bila pa merila glede teh hišic? Vidim, da so bolj ali manj OOB modeli. Imamo glede tega kakšna pravila za MOC hišice, kar se tiče velikosti, namreč?

Uuu!!! In snema se nov film o Indiani Jonesu?! :D

Drugače me je poleg mesta, ki mi itak vedno pade v oči, navdušila tudi slika šest - nek Technic model s Technic možicem! Mogoče kdo ve, kaj več o teh možicih? Spomnim se, da so bili v setih, ko sem bila mlajša, ampak pred časom sem že skušala najti kakega na BL (da vidim, kakšno ceno imajo), pa nič ne najdem. Se pa zelo živo spomnim, da je bil en tudi na motorju in mi je bil ful všeč (motor, da ne bo pomote).

In Belville me tudi počasi navdušuje z barvami ... niti ni tako slabo imeti kaj v rozastih odtenkih, čeprav je pa res, da so mi najbolj všeč drobne malenkosti: morske zvezde, školjke, delfina, jadro od srfa in notranja oprema. Mucka imam pa zdaj tudi sama! :excited:

Ja, taki nekako so bili moji komentarji ob ogledu slik. Na naslednjem KF pa upam, da jih bom spuščala že med ogledom!

Fantje, spet ste odlično opravili svoje delo!

Lp, Bar.

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Okt 2010, 17:37 
Odsoten
System
System
Uporabniški avatar

Jaz na žalost nisem mogel priti. Po slikah sodeč je bilo FENOMENALNO (kot zmeraj)! Vse čestitke organizatorjem, delavcem, graditeljem... :superca:

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Okt 2010, 12:41 
Odsoten
Duplo
Duplo
Uporabniški avatar

Nama s sinom je bilo silno všeč. Vse diorame so bile zanimive, veliko stvrani se je dalo dobiti, BrickLink prevzemi so laufali kot za stavo, pa še srečelov je bil tudi uspešen!

Vse pohvale organizatorjem in se vidimo na naslednjem KockeFestu.

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Forum zaklenjen Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.  [ 15 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na: