To plovilo predstavlja moj izdelek v nagradni igri na temo vesolje.
Porabil sem malo število kock, skupaj okoli 50-60. Nisem poiskušal narediti neko GT ali kakršnokoli športno vozilo, ampak nekaj kompaktnega in ekonomičnega. Tudi v vesolju je kriza s podražitvijo derivatov.
Nekaj fotografij:
Fotografije so bile posnete na planetu PisalnaMiza.
LP
Zadnjič spremenil Dejmivile, dne 02 Jul 2010, 16:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Pa ime planeta je tudi fajn. Na samem plovilu sem pa najprej opazila smučke za pristajanje, se mi zdi zanimiva ideja.
"Šofer" ima pa nekam prestrašen izraz na obrazu - kje si pa to "faco" našel?
Arrrrrrr! Mala kreacija velikega mojstra! Prav vse te tvoje male zadeve se mi zdijo tako barvno kot oblikovno naravnost odlične. Faca je pa zgleda zombie.
Haha, Planet Pisalna Miza Dobra ideja Kreacija mi malo potegne na Steampunk oz. Post Apocalyptic sceno, drugače pa je tudi meni všeč uporaba smrtne glave
HVALA za takšne pohvale!
Wittmann je ze pravilno ugotovil v zvezi z glavo. Je uporabljena od Zombija iz Minifig Collectibles(le kaj bi brez njih). Drugače sem sestavljanje začel s smrtno glavo, nato pa sem si sproti namišljeval kaj in kako. Na vsak način sem jo hotel vključiti v izdelek. Mislim pa, da naredi izdelek zanimivejši.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu