Kocke klub - www.kocke.si
     Kocke klub - s svojo lego.

Danes je 23 Maj 2013, 06:40

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 22 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 11 Feb 2010, 07:21 
Odsoten
Technic
Technic
Uporabniški avatar

Kraj: MB / MS
@legofrik
Ja, saj ravno to, preveč imam delov iz starega 9v sistema, ravno zato sem se želel preči v tisto izdelavo lastnih krmilnih kock in krmilnikov, ki bi bazirali na 9V sistemu... Problem je v času, ki ga ravno nimam na pretek, za razvoj, testiranje takega sistema itd... Kot že rečeno pa RC vlakov nimam, tako da sem mislil "na hitro" narediti neodvisne vlakce preko PFa.

@abnormal
Imaš prav, voziček bi bil cca 1/2 - 1 višine kocke višji, ampak ker imam namen sestaviti osnovno ploščo lokomotive iz manjših plateov, ne pa uporabiti obstoječe (zaradi širine 7 - 8 studov), se mi višina ne zdi tak problem. Tudi glede baterij se ne sekiram toliko, ker jih imam dovolj, da samo menjavam komplete, izpraznjene pa dam polnit. Bi pa vsekakor bilo boljše, če bi vse teklo na starem 9V sistemu...

Na vrh

Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 12 Feb 2010, 08:12 
Odsoten
Technic
Technic
Uporabniški avatar

Kraj: MB / MS
12. poskus že obeta nekaj... (mogoče bo 13 tudi končni :? )

Voziček je visok 3 stude (1/3 kocke višji kot pravi), razmik med osmi je 4, gnani sta sprednja in zadnja os, srednja ni fiksna in omogoča premik levo - desno. Širok je 7 studov (predvsem zaradi tistih kock ob straneh, ki so v bistvu nepotrebne ampak zakrivajo pin-e in osi, ki zgoraj držijo vse skupaj. Moral bi še zmeriti / izračunati maksimalni kot pri kardanu.

Slika
Slika
Slika

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 22 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na: