Ni mi dal miru in sem mogu kupit manjši set novih Power Minersov. Po novem je oranžno barvo zamenjala modra - niso mogl bolj u temo brcnat Poleg tega so novi gizmoti in minerji grdi ko Vprašanje, če bom še kaj kupil od novih setov?!?
Št. seta: 8188 Naziv: Fire Blaster - Gasilec
Leto predstavitve: 2010
Št. kock: 67
Cena: 10,00€
Vsebina škatle. Malce je čudno, da so nalepke dvojne. Na koncu ostane samo nekaj rezervnih kock:
Vozilo je nekakšen futurističn ''gasilski'' avto, saj ima na sredini rezervoar z vodo, na desni strani pa ima vodni top.:
Primerjava minerjev in gizmotov. V obeh primerih so stari veliko lepši, ti novi so taki dolgočasni, sploh s to sivo, gizmoti pa so celi prozorni, kar je tudi odbijajoče!
Set je igralen in preprosto zasnovan. V primeru, da bi bila stara barvna kombinacija, bi bil set zelo fajni. Pa tud ocena bi bila večja, tako pa je moja ocena tega seta 7/10.
Lp
Zadnjič spremenil Skandinavc FH, dne 18 Jun 2010, 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 2512 Kraj: Ljubljana
Oooooo. Pa so res starejši gizmoti in minifigi bolj simpatični.
No, barvna kombinacija meni že pri prvih PM setih nekako ni sedla, a sem se jo kar navadil. Sedajšna pa tudi ni nič posebnega, le navadit se jo bo treba, tako kot prvo. Če sploh.
Set je pa res preprost in igralen. Moti pa me tudi naziv. Ali res ne gre brez gasilcev?
Skratka, hvala za predstavitev, ki je tako kot pri prvi seriji PM-jev potrdila mojo odločitev, da PM setov ne bom kupoval, niti za rifuzo ne.
LPG
Ko sem prvič videl sliko tega seta se mi je zdel lep. Samo po mojem mnenju je predrag. Še pred kakšnim letom sem v vsakem setu, ki sem ga kupil za 10eur, dobil 100 do 130 kock. Tu jih je samo 67. Torej skoraj pol manj kot prej za isti denar, čeprav ni licenčna tematika. Drugače je pa simpatičen majhen set.
ReD_HeaD pomojem niti ni tolk off-topic. Dejansko so torzoji kot za space. Mogoče bi lahko reku da so kakšna beta verzija Space Police pa so jih nakonc uporabli za Power Minerse.
Če ne štejemo zelenih kock bi ostale lahko res vrgu v space. Trans-blue kupola kr fajn zgleda.
Edino, kar mi je všeč pri minifigurah novih PM, je to, da je namesto očal, nekakšna varilska maska.
Ta srebrna barva jim res ne paše. Modra je bila boljša.
@halhana
Ti vizirji sicer niso novi(no ja, so vsaj v tej barvi), ker so jih pred tem imei vsaj Ice planet 2002.
Se pa strinjam z ostalimi; barvna shema je čisto "out", gizmoti pa niso omembe vredni.Pa saj lego dela bolj kot ne na lastno pest(ukinitev bionicle-ov v prid hero factory, space police 3 no more , pirati so po splošnih ocenah bleda kopija starih...), tako d se ni čuditi glede tega.Upam samo da bodo(če bodo kdaj) obudili stari space ali katero od legendarnih tem(pri kingdoms forestmene mogoče?) da bodo izpeljali kot se šika.Ni hujšega kot, če obudijo res priljubljeno temo in je potem ta RAZOČARANJE ZA VSE.
_________________ Will Chapman&Brick Arms->Masters of Lego guns
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu