Hvala za pohvale in hvala vsem, ki ste nas tako ali drugače podpirali.
Videlo se je, da so bili obiskovalci navdušeni in presenečeni nad obsegom postavitve in to je glavno.
Bravo fantje - zadeva je bila super, meni je samo žal, da nisem imel več časa na razpolago.
Sem pa bil pozitivno presenečen nad maso obiskovalcev - in, če je bilo ves čas tak kot prvo uro, vam ni bilo lahko.
Sin se kar ni mogel nagledati in odločiti kaj bo gledal, tako, da sva skakala ves čas sem in tja.
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 2534 Kraj: Ljubljana
Vsem hvala za izvedbo KF3. Seveda, tudi vsem hvala za obisk. Bilo je... fenomenalno.
Spet se je izkazalo, da s timskim delom lahko dosežemo marsikaj. Sploh veste, da nas je pri izvedbi diorame mesta z železnico sodelovalo 10 ustvarjalc ev?
Ostalo je šlo pa itak v "iberure" Res carsko smo popedenali zadevo.
Še enkrat
PS. Vsem, ki niste sodelovali poleg, vam je lahko pošteno žal!
Vse čestitke, iz leta v leto ste boljši . Mesto je bilo izjemno, le tu pa tam je manjkal kak zombi . Pohvale tudi za Star Wars del, ki mi je navkljub mojemu negodovanju nad to temo, bil precej všeč. Na naslednjem KF imam pa namen tudi jaz sodelovati (vsaj dokler bo space tematika zraven). Je pa bilo precej obiska, kar je le še eden izmed mnogih dokazov, da obvladate . Pa čimprej slike objavite .
Uff.... zmatran, zmatran, zmatran... Bilo več kot odlično, navdušenje obiskovalcev kot vedno poplačalo ves vložen trud. Ekipa je bila odlična. Hvala vsem za pomoč in sodelovanje. Ko smo včeraj zložili mize in ko sem videl, kako veliko bo mesto in vse ostalo, me je kar zmrazilo, a strah se je kmalu prelevil v ponos, ko sem videl, kakšne zadeve so se gor postavljale. Vse od gromozanskih stolpnic, za dol padit železniške, popolnoma nafilana in celo delujoča SW scena, odlično speljane teme divjega zahoda, cele zbirke novih piratov do odličnih velikih žerjavov, super peskovnika, ogromnno vlakov, velikih PF vodenih tovornjakov, in še in še in še in še .
P.S. kot zanimivost: Zblj je imel vagon ki je štel prevoženo razdaljo in je nameril kar neverjetnih 5,5 km (ja, KILOMETROV) pa je bila zadeva v teku le slabih 50% časa, ker je na žalost en majčken težka za lokomotive in jih je dokaj zavirala. Je pa še ena od fascinantnih zadev, kako se to sploh naredi.
Še enkrat hvala vsem: tako obiskovalcem, kot razstavljalcem, kot organizatorjem.
LP
_________________ Sam da je TDI pa da je kesl poln ! ! !
Bravo fantje!
Človek je navdušen, da je član kluba s toliko zanesenjaki. Če bo KF 4 razstavljal s
področja Model Team, Technic in podobno, sem lahko zraven.
Še enkrat bravo in iskrena hvala.
PS: moje navdušenje je še večje, ker sem na pobudo žene postal bogatejši za 8292!!!!
BRAVO, BRAVO,BRAVO! Vse pohvale za odlično organizacijo. Ko je človek pogledal diarami mesta in SW je kar začutil ves trud, ki ste ga vložili v postavitev in gradnjo le-teh (pa tudi ostalih). Pa železniška postaja, fjjuuuu...
Tudi organizacija in tržnica je bilo 1A.
BRAVO vsem!
Ful je blo fajn! Tokrat sem bil prvič "del razstave", in sem se imel super, pritožil bi se edino nad svojimi nogami, ki so me proti koncu že malo bolele.
Stvar je bila super, makete so bile zakon, tekmovanja v sestavljanju rdeče-črnih stvari so ga totalno zmagala, ljudje so bili zelo navdušeni. Zelo lep LEGO dogodek, ki bo ostal v spominu. Upam, da naslednjič pridem. Komaj čakam KF4!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu