Tukaj sem objavil svoj prvi MOC, repliko Mercedesa Benza G-classa. Ima naslednje funkcije: vožnja naprej in nazaj (PF m motor), zavijanje, delujoče zadnje luči, odpiranje vrat.
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 5333 Kraj: Ljubljana
Jakob. Prosim popravi prispevek v skladu s pravili in navodili foruma. Slike boš moral naložiti drugam, ker bricksafe.com ne dovoli deljenja povezav. V kolikor sam ne znaš, naj ti pri tem pomagajo starši oz. skrbniki ali nekdo, ki ve, kako se stvari streže. LPG
Predstavljam vam svojo novo kreacijo, ki se mi je zdela še najbolj zanimiva in sem jo hotel deliti z vami. Za izdelavo modela sem se odločil, ker letos mineva 40 let od začetka Mercedesovega g classa. Ta model mi je nekako uspel, saj je oblika podobna pravemu.
V terencu je 1 M motor PF luči navadna škatla za baterije
Tukaj je videz od strani.
Takole zgleda od zadaj.
Pogled od strani, skupna dolžina znaša okoli 30 cm.
Prtljažnik se odpre na levo kot pri pravemu.
vidne PF, ki so vgrajene v terenca.
S končnim izdelkom še nisem čisto zadovoljen, ker bom vanj vključi še ostale PF, ki so potrebne za rc funkcijo vozila.
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 5333 Kraj: Ljubljana
Se tebi zdijo slike dovolj velike, da je iz njih kaj razvidno? Meni žal ne. Daj, potrudi se in objavi večje - 800x600 pikslov grejo lepo na forum. Ne obupat, saj bo šlo! Hvala. LPG
Zaminiv MOC, a so slike majčkeno premajhne in kvaliteta ni najbolša. Če želiš me kontaktiraj preko sporočil na forumu in ti lahko pomagam in dam malo svojih nasvetov Bil.sem v tvoji koži in sem se veliko mogel naučiti sam. Kar poglej moje prve objave. (Niso najbolše) Kar korajžno še naprej. Lp Tomaž
_________________ Vse je prototip, ker se vedno da nekaj nadgraditi.
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu