Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 5331 Kraj: Ljubljana
Spletna stran Eurobricks je objavila morebiten seznam 13. serije zbirateljskih minifiguric: Galaxy Trooper Alien Trooper Evil Wizard King Goblin Lady Cyclops Snake Charmer Paleontologist Carpenter Hot Dog Guy Sheriff Samurai Disco Diva Unicorn Girl Fencer Egyptian Warrior
Zasledil včeraj na YT. Večina bo izpeljank prejšnih minifiguric v nasprotnem spolu. Obstaja pa še fotka snake charmerja, ki bo z novo cobro res zanimiv.
Samuraj je že bil, v 3. seriji se mi zdi ... Alien trooperji so najbrž podobni vsem prejšnim variantam, upam pa (in zdi se mi) da ima fakir nov turban?
Ja, seveda, dobesedni prevod je tesar. Jaz sem si po svoje razlagal, glede na izgled. Drugače pa se strinjam z nekimi komentarji,ki pravijo, da bi bilo bolje izdati eno serijo na leto (zdaj izdajo po 3). Bi bilo pričakovanje večje itd.
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 5331 Kraj: Ljubljana
Se strinjam s tabo Diablo. 2-3 na leto je preveč. Če pogledamo še to, da je ena figurica 2,5 EUR x 16 različnih x 3 serije = 120 EUR. To je pa že skoraj modularec.
Kar se mene tiče, mi je tudi tesar najbolj simpatičen, ostalo pa neuporabno, ker pač ne gradim iz teh tematik prav ničesar. LPG
Jaz si bom naredil "slike" iz teh figuric (takšna je zdaj ideja, da naredim pilotski projekt), ker jih je čisto preveč. Me zanima kako bo izpadlo. Če mi rata, napišem DIY temo o tem.
Pridružen: 27 Maj 2011, 19:38 Prispevkov: 1097 Kraj: Koper / Ljubljana
Še 12. serija, ki jo bom brez kančka slabe vesti povsem spregledal. Se pa strinjam, da je tesar še najboljši od vseh. Razlog je pa identičen kot pri legofriku.
Pridružen: 11 Feb 2013, 14:29 Prispevkov: 201 Kraj: Nova Gorica
Vidim, da so tesarju/mizarju dali v roko res lepo žago. Ta figurica je tudi meni najbolj všeč, spominja me na moja mlajša leta. Jih bo treba obvezno nabavit več.
Verjetno pa si bom poleg te privoščil še par drugih, mogoče fosilologinjo, zlobnega vrača , šerifa, egipčana, samurajko, kačjega pastirja, sabljača in kralja. Ne dvomim pa, da si bo mulc zaželel še hrenovko, samoroga in mogoče še kaj.
Kriza. Šele zdle opazil, kaj imata tesar in fosilologinja tako čudne glave. Frizura je zraven pod pokrivalom (ali je kar del pokrivala). Še nisem videl. Čisto spremeni obliko obraza. Zgleda da bodo tile tesarji kar zaželeni, namreč tudi meni je edina figura, ki mi ustreza za moje kreacije.
_________________ Sam da je TDI pa da je kesl poln ! ! !
Zdaj upam, da tole ni preveč off-topic, ampak slučajno sem opazil, da na Bolhi nekdo že oglašuje predprodajo 13. serije (pa sicer minifigur sploh ne zbiram, sploh ne celih serij) in me samo zanima po kakšni logiki je škatla s 60-imi figurami kar 180€? Saj to je vendar dražje kot kupiti 60 minifigur posebej! Ali gre tu pač samo zato, da dobiš cel karton takoj, ko serija izzide?
Ja, definitivno postaja (še bolj) oderuško. Ampak še vseeno ne vidim logike, da je za 60 minifigur v paketu popolnoma enaka cena kot kot za 60 posameznih. Ponavadi so pri takih količinah vsaj mali popusti...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu