Predstavil vam bom kreacijo, ki sem jo sestavljal zadnje tri dni. Sestavil sem nekakšen domišljijski parnik, narejen po vzoru bojnih ladij iz časa, ko priimka Watt še niso poznali, hkrati pa združen s tehnologijo 19.oziroma 20. stoletja. Torej sem sestavil nekakšen hibrid. Ker ladjo poganjata dva ogromna kolesa, ne potrebuje ne vesel ne jader, ima pa krmilo in zastavo. Spredaj je nekakšen oven, posut z bodicami, ki je idealen za masivni potop nasprotnikovega ladjevja. Ima tudi ballisto. Kabina ni zelo dodelana, ker pravzaprav za to ni potrebe, če pa bo, ji bom dodal streho in kakšno okno ali dva. Toda zaenkrat ostajam pri krmilu in pručki z kelihom. Sredi ladje je tudi strojnica, v njej je tudi nekakšen dimnik.
Veseli me tudi, da lahko objavim prvo kreacijo na prenovljenem forumu.
Zadnjič spremenil jakk, dne 27 Jan 2013, 17:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Všeč mi je kako si naredil dimnik in kolesi ki poganjata parnik, vendar pa bi po mojem morala ladja biti malo daljša (glede na širino in velikost koles) drugače pa zelo zanimiv MOC, saj takšnih ladij (v lego svetu) ne najdeš pogosto .
Meni se zdi trup ravno prav velik, povdari kolesa in tako izstopa velika moč. Lahko bi dodal sliko kolesa, ki je najbolj zanimiv del moc-a. Mogoče bi na kolesih lopatice obrnil pravokotno na kolo, da bi zajemale vodo, takole bi lahko bolj kot ne potovala po suhem. Drugače pa odlična ladja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu