Kocke klub - za LEGO ljubitelje
http://www.kocke.si/forum/

Bricksafe
http://www.kocke.si/forum/viewtopic.php?f=74&t=10317
Stran 1 od 1

Avtor:  9 fingers [ 09 Nov 2017, 19:03 ]
Naslov prispevka:  Bricksafe

Pozdravljeni. Že cel teden poskušam nardit en prispevek, ampak mi nikakor ne uspe gor naložit slike iz bricksafe. Napiše mi, da ne prepozna velikosti. V čem je trik enostavno ne vem. Do sedaj sem vedno po istem ppstopku delal in je vedno funkcioniralo. Zdaj pa tema. Kakšen nasvet tam zunaj.
Bom dal za radensko.
Hvala v naprej
Lp Valter

Avtor:  subix [ 09 Nov 2017, 19:11 ]
Naslov prispevka:  Re: Bricksafe

Meta podatki o sliki se zapišejo drugam kot pHp našega foruma gleda. Zmanjšaj slike s kakšnim drugim programom (starejšim), daj na BS in probaj ponovno. Ni problem v BS ampak v programu, ki manjša slike. Se je že tudi meni zgodilo.
V bistvu je problem v stari verziji pHp-ja, ki fura forum in ne pozna novejših formatov.
lahko da imaš tudi prastar program za manjšanje slik, pa ga forum ne pozna. Mogoče lahko v ultra novem programu nastaviš, da meta podatke shranjuje v kakšni starejši verziji, pa bo tudi OK.

Seveda se lahko tudi motim.

Avtor:  9 fingers [ 09 Nov 2017, 19:30 ]
Naslov prispevka:  Re: Bricksafe

Vedno zmanjšam slike na širino 800 px in potem dam na bricksafe. Tudi tokrat. Zanimivo na primer slike prejšnjih prispevkov ki so tu gor že objavljene, sem probaval in enostavno več ne prepozna , a pred 2 meseca vse gladko.

Avtor:  subix [ 09 Nov 2017, 19:51 ]
Naslov prispevka:  Re: Bricksafe

Nekaj se je 'upgrejdalo' na nekaj, da ni več kompatibilno.
Vzemi drug program za pretvorbo slik, zelo verjetno bo pomagalo.

Moj oh in ah 4K Android TV tud ni znal predvajat enih formatov (kljub VLC playerju, na katerem pregovorno dela vse), sem naložil drug (KODI) player in dela. Pa ne zaradi playerja ampak upgrejdanih kodekov, ki jih ta player uporablja.

V takih primerih razumem uporabnike jabolčnih naprav. Sicer ne morejo nič upgrejdat, nič nastavit, nič spremenit, kar imajo pa dela vse in brez štekanja (v glavnem).

Avtor:  MajklSpajkl [ 09 Nov 2017, 21:08 ]
Naslov prispevka:  Re: Bricksafe

@Valter: Enak problem sva že reševala z LF, ko sem objavil opis letošnjega flagshipa. Nisva prišla do zaključka. Tudi če se sem kopiral link iz teme, ki prikazuje sliko iz bricksafe, ga nov prispevek ni sprejel...kar neugodno, glede na to, da sem potem kot budala sliko po sliko uploadal na brishelf, ker ni hotelo sprejeti zipa... :x
Lp

P.S.: Tudi linki do točno obrezanih slik niso delovali.

Avtor:  subix [ 09 Nov 2017, 22:26 ]
Naslov prispevka:  Re: Bricksafe

Zbriši temo in začni na novo. Lahko v tem delu kaj zašteka.

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/