Jaz pa v setu vidim predvsem kocke v novih barvah - temno modri in rjavi listi, siva okna in zaplankana stekla, črne in rjave koreninice oz. rastlinice. Tudi figurice so mi simpatične.
Sem pa gledala serijo in mi je motiv za set zelo všeč. Si nisem znala predstavljati, kaj bi lahko na to temo naredili iz kock. Hiša s svojo zrcalno podobo tako izpade zanimivo. Priznam pa, da ne razumem ozadja, da naredijo en tak velik set po neki uspešni seriji.
Najbolj žalostno pri vsem skupaj je, da je bilo kar ene par Ideas projektov na točno to tematiko zavrnjenih, češ da da tematika ni primerna za LEGO-ov koncept. Ko so se ljudje pritožili, je bil odgovor pač tak, da različni oddelki gledajo na te stvari različno.
Meni je set kul, ni pa neki must-have (morda za kocke, če bo kdaj kje ceneje).
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 3585 Kraj: Ljubljana
Ja, menda je TLG je kupil Merlina in prva realizacija je ta vodni park. Hecno, a ni pred časom TLG prodal LegoLande Merlinu, ker češ da to ni njihov core posel?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu