Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 5331 Kraj: Ljubljana
Spoštovani! Obveščamo vas, da bo Kocke klub - http://www.kocke.si organiziral 13. KockeFest - jesen 2014 - LEGO igralnico in razstavo LEGO kreacij. Dogodek bo trajal dva dni, v soboto 18.10.2014 od 10:00 do 18:00 in nedeljo 19.10.2014 od 10:00 do 15:00 v Osnovni šoli Koseze v Ljubljani. VSTOP PROST!
KockeFest bo oba dneva nudil: - srečelov, kjer je vsaka srečka dobitna - igralne kotičke, kjer se boste lahko igrali z DUPLO in navadnimi kockami ter barvali LEGO pobarvanke - tekmovanja z LEGO Technic vozilom 9398 - 4 x 4 Crawler * - predstavitev LEGO Technic kreacij - predstavitev LEGO Mindstorms EV3 robotike - razstavo LEGO kreacij obiskovalcev foruma Kocke kluba različnih tematik (mesto, vlaki, Friends, vesolje, itd) - LEGO DUPLO maketa - informacije o Kocke klubu in možnost postati imetnik Klubske kartice ugodnosti, ki vam prinaša številne popuste in ugodnosti pri nakupu LEGO igrač ter drugih storitvah naših pokroviteljev. - prodaja novih (možnost plačila z bančno kartico) in rabljenih LEGO kock iz zasebnih zbirk članov Kocke kluba
* 4 x 4 Crawler Če nimate svojega vozila, vam vozilo posodimo mi. Priporočena starost 6 - 12 let. - sobota od 11:00 do 12:00 ure - sobota od 15:00 do 16:00 ure - nedelja od 11:00 do 12:00 ure Število tekmovalcev je omejeno na 15 za vsako tekmovanje. Dovoljen čas vožnje je 5 minut. Tekmujete lahko samo enkrat. Prijava na tekmovanje pri Technic delu KF-ja, 30 minut pred tekmovanjem (od 10:30 do 11:00). Podelitev nagrad ob zaključku tekmovanja (ob 12:00).
Do OŠ Koseze na Ledarski 23 najlažje pridete po ljubljanski obvoznici, izvoz Podutik/Koseze. Na vrhu nadvoza iz smeri MB zavijete levo, iz smeri KP pa desno proti Kosezam (Podutiška cesta). Na prvem semaforju takoj po spustu z nadvoza zavijete levo na Ledarsko ulico (pred policijsko postajo), nato se peljete naravnost cca 300m, kjer na desni zagledate šolo. V bližino vas pripelje tudi avtobus mestne proge št. 5 smer Podutik; izstopite pri Policijski postaji.
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 5331 Kraj: Ljubljana
Če želite oglaševati 13. KockeFest, lahko zgornji dopis ali povezavo do njega pošljete svojim prijateljem in znancem preko elektronskih sporočil.
Lahko pa tudi snamete in natisnete plakat ter ga s predhodnim dovoljenjem odgovornega osebja izobesite po šolah, vrtcih, javnih oglasnih deskah itd. Plakat velikosti A4 format v pdf datoteki se nahaja tukaj.
Hvala za pomoč. LPG
PS. Za morebitne nastale težave zaradi napačno nalepljenih plakatov ali zaradi nezaželene pošte lastniki Kocke kluba ne odgovarjamo.
Jaz sem se dogovorila, da se plakat vrti na tv v pilates studiu v Domžalah, kjer sem tudi pustila nekaj letakov. Po Lj pa bom še tekom tedna malo raznesla okrog.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu