Tokrat predstavljam kreator set 3v1. Prvi predstavlja avtodom, drugi počitniško hišo in tretji jahto.
Osnovni podatki: - Kataloška številka: 31052 - Ime: Počitniški oddih (Vacation Getaways) - Leto izida: 2016 - Starost: 9-14 - Cena: 51,99 € - Število kock: 792 - Število minifigov: 2
V škatlji...
...je za spremembo devet neoštevilčenih vrečk kock in ena debela knjiga navodil.
Minifiga od spredaj in zadaj.
Notranjost je pregrajena in lepo opremljena: v zadnjem delu sedežna z mizico in tv-jem, poleg je kuhinja, naslednja spalnica,ki se izvleče, sanitarije in kabina.
Vse skupaj: avtodom, prikolica s čolnom, dva minifiga, medved in dva drevesca.
Super predstavitev. Za izvlecno spalnico res nisem vedel. Ta set je tudi meni med bolj všecnimi. Še posebej zanimiv se mi zdi katamaran(če je to to) Tako da cakam na prikaz le-tega
Bi bil vesel ce se bo ta set znasel tud v moji zbirki ( upam da zena tud kej pospega forum hehehe
Pridružen: 27 Maj 2011, 19:38 Prispevkov: 1095 Kraj: Koper / Ljubljana
Odlična predstavitev seta. Moram priznati, da mi je po tej predstavitvi postal bistveno bolj zanimiv kot pa ob prvi najavi in ob občasnih bežnih pogledih na škatlo v trgovinah. Ne glede na velik ostanek kock je tudi katamaran lepo in domiselno izdelan, edino hiška je mogoče malo bolj 'švoh'. Ampak to je itak že običaj pri creator setih, kadar hiša ni A model.
Pridružen: 28 Dec 2012, 21:17 Prispevkov: 2092 Kraj: Ajdovščina
Meni je pa ravno ta set najbolj zanimiv od teh kreatorjevih - vsaj v smislu "kaj se mi zdi "fajn" za moje mulce", ker ponudi tri popolnoma različne modele. Hvala za predstavitev. LP, miha
_________________ It's not me, it's my alter LEGO!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu