6784 Creative Sorter; pri nas poimenovan različno: Ustvarjalni razvrščevalnik, Duplo oblike v vedru, Kreativno vstavljanje
Leto: 2012
Starostna stopnja: 1,5 do 5 let
Število kosov: 23
Cena: 24,99 eur (S@H)
Set sem dobila in sem ga zares vesela, ker ga sama ne bi nikoli kupila, čeprav mi je bil všeč. Zdelo se mi je, da smo skupaj z otroki že čisto prestari zanj. Očitno nismo, saj je že dobil domovinsko pravico v naši hiši. Še posebej je všeč najmlajši.
Kocke so shranjene v plastični škatli, pokrov pa so pravzaprav tri plošče z odprtinami v obliki kock, skozi katere vstavljaš kocke v vedro.
Pokrovi z odprtinami so hkrati neke vrste načrt za gradnjo figure.
Rdeče-oranžna kombincija kock za ptico.
Slon v modri barvi.
V rumeno-oranžni barvi pa žirafa.
Majhne slike narejene figure so v desnem zgornjem kotu.
Vse, kar narediš po načrtih oz. slikah na pokrovih in škatli.
Ko se zgrajenega naveličaš, kocke pospraviš v škatlo. Če si majhen otrok, to z veseljem narediš na daljši način. Kocko za kocko skozi ustrezne odprtine.
Z odprtinami v pokrovih se lahko igraš tudi takole:
Za majhnega otroka, ki ga že zabava prepoznavanje oblik, vsekakor nakupa vreden set.
Ko se te igre naveliča, kocke še vedno ostanejo uporabne za druge kreacije (nekaj oblik je posebnih), škatla pa za shranjevanje.
Se strinjam z legofrik-om. Dobra klasična igrača v TLG izvedbi. Dve muhi na en mah. Škoda je samo to, da smo prerasli DUPLO kocke. Drugače bi jo kar nabavil.
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu