Vasico Thrihinad, ki leži na močvirju Moruth varuje straža, kateri poveljuje vitez Rakis. Nekega dne jo napade vojska Morrakenov in bitka pri vratih za Thrihinad se tako začne.
Moja največja kreacija do sedaj, katero sem naredil za letošnji Colossal Castle Contest. Niso klasična mestna vrata z utrdbo, kar bo verjetno precej ljudi motilo, ampak nekaj v fantasy-warhammer stilu, ki mi je zelo všeč. Upam, da mi uspe še za druge kategorije kaj sestavit, čeprav je časa le še slab mesec. Ericovo pustolovščino pa tudi še končam.
Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 3590 Kraj: Ljubljana
Več kot primerna kreacija za CCC. Hiša in pokrajina so tvoja klasika, oven je sveža zadeva in lepo dodelana. Osi koles, zobje...nehvaležno je slikati črne kocke.
Pridružen: 28 Dec 2012, 21:17 Prispevkov: 2092 Kraj: Ajdovščina
Super zadeva, oven je res hud, mogoče bi jaz na zgornja okna ali na streho dodal kakega branilca/lokostrelca. Se zdi, kot da ni nikogar doma, vandali pa trkajo ko nori
Edit: Se opravičujem, vidim da so branilci že uleteli skozi vrata...
_________________ It's not me, it's my alter LEGO!
Zadnjič spremenil MajklSpajkl, dne 04 Dec 2015, 11:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Super kreacija, ti želim obilo sreče na CCC. Kar se tiče nevsakdanjih mestnih vrat je za to tekmovanje še boljše, saj se vedno iščejo neke nove nevsakdanje variante. Meni je najbolj v oči padlo kako si izdelal manjša okna. Tudi mehurčki so krasen detail.
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 5331 Kraj: Ljubljana
Super zgleda! Veš kaj me zanima? Rothdynoldurn Inn in Brullwor imata podobni strehi in zgornji del bajte, kot ta kreacija. A pobereš že obstoječo zadevo ali vse delaš vsakič na novo?
Srečno na CCC tekmovanju. Meni so tokrat najbolj padla v oči majhna okna v pritličju in obokan vhod. Mi je pa tudi bolj všeč, da je vhod ni klasičen, ampak malo po svoje, kar ga dela še bolj posebnega.
Ponavadi delam vse na novo. Ko začnem graditi novo kreacijo med sestavljanjem sproti podiram staro. Tukaj sem za levo stran hiške, ker je pasala uporabil streho od hleva in jo malo predelal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu