Pridružen: 16 Maj 2008, 09:27 Prispevkov: 3590 Kraj: Ljubljana
Zelo skrbno izdelano.
Za take MOCe niti ne potrebuješ veliko ur za samo zlaganje kocke na kocko, ampak ko tuhtaš, kako bi kaj naredil.
Tudi s slikami si se zelo potrudil.
Čestitam!
Še ena fantastična kreacija izpod tvojih rok! Meni je tvoj stil všeč in bi prav rada videla več tvojih kreacij združenih v večjo dioramo. Po drugi strani pa cenim tudi to, da ti vedno uspe navdušiti z manjšim številom kock (vsaj jaz vedno kaj naročim, ko se lotim sestavljanja).
Glede na to, da je vasica zapuščena, so me res malo zmotile kokoške, ampak recimo, da je bila zapuščena šele pred kratkim in da kokoške niso hotele zapustiti vasi. Pri arhitekturnih detajlih me je najbolj navdušila ura - izgleda preprosta in fantastična - uporaba drsalk za številčnico je enkratna. Bravo za kreacijo!
Pridružen: 28 Mar 2008, 16:31 Prispevkov: 5331 Kraj: Ljubljana
Luštno!
Kreacija pa najbrž predstavlja vasico oz. njen del, kamor se vrača osamljen vitez, ki je za las zgreši vojsko, katera je plenila po vasici - seveda površno, saj jim ni uspelo poloviti vseh kur. Najbrž so spili preveč radenske. LPG
Super kreacija, ampak kot so ostali rekli, hiše ne delujejo ravno zapuščeno, na strehi bi lahko manjkal kakšen strešnik in pa kocke v fasadi bi lahko bile malo manj enotne in simetrične.
Ok, mogoče res ni tistega skrivnostnega zapuščenega vzdušja, kjer bi bile zgradbe videti strahotno puste. Mislim, da okolica vseeno prikaže, da se je v vasi pred prihodom vojaka nekaj dogajalo in da je zapuščeno, čeprav ne dolgo nazaj, ampak ravno toliko, da je uspelo zarastit okolico in voz. Mi pa na misel pride nesrečni Černobil, če se prav spominjam tudi po 26letih, živali še vedno zapuščeno tavajo v tako imenovanem mestu duhov.
Samo drugače bi poimenoval, pa bi mi bilo bolj všeč... Naslov je del predstavitve in če se ne ujema z MOCem, pač predstavitev ni dopolnjena... Drugače pa je kar dobro narejeno, lepo bi pa pasal še kakšen zmaj tjale gor. Boš poskusil?
Zelo lepa kreacija. Tudi meni je najbolj pri srcu izvedba ure. Drugače pa težko napišem še kaj novega, glede na to, da so vsi ostali lepo pokomentirali zadevo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu