Kocke klub - www.kocke.si
    Klub za kreativno igro - LEGO skupnost Slovenije

Danes je 25 Maj 2020, 03:40


Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Jezik:
Kocke klub - za LEGO ljubitelje - Registracija

!!! OBVEZNO PREBERITE PREDEN NADALJUJETE Z REGISTRACIJO !!!


Pred vami so pravila in navodila uporabe foruma Kocke kluba. V kolikor se s pravili in navodili ne strinjate oziroma vam niso jasna, vam svetujemo da z registracijo NE nadaljujete.
S klikom na gumb "Sprejmem pogoje uporabe" ste se zavezali, da so vam pravila jasna in da nadaljna razlaga in opozarjanje pri vaši uporabi foruma Kocke.si ne bo potrebno, morebitne kršitve pravil pa vodijo do deaktivacije vašega uporabniškega imena.

Vsi uporabniki pod 50 prispevkov imajo status "začetnika" in so jim določene možnosti uporabe foruma omejene oziroma so dostopne pod določenimi pogoji.

Pravila foruma:
- slike morajo biti jasne, na svetli (beli) podlagi in široke med 640 in 800 pikic, največ 10 na prispevek
- objava slik ognjenega orožja, nasilne, erotične, vojaške ali verske vsebine ni dovoljena, razen v podforumu 18+ (za polnoletne)
- besedilo mora imeti velike začetnice in ločila, brez "citiranja" in barvanja vsebine. Zahtevamo osnovni pravopis!
- oglaševanje oziroma vsebine tipa "popusti", "akcije", "prodam" niso dovoljene razen v za to namenjeni rubriki, pod določenimi pogoji
Če prispevek ni objavljen v skladu z zgoraj napisanim ali če je prispevek objavljen z raznimi izpeljankami pravil, bo po presoji moderatorja brez opozorila avtorju prispevek odstranjen, ob ponovitvi pa bo deaktivirano tudi uporabniško ime avtorja.

Kot registrirani uporabnik foruma Kocke kluba se strinjate s pogojem, da ne boste objavljali kakršnih koli neprimernih, žaljivih, obrekljivih, vulgarnih, sovražnih, grozečih, seksualnih in podobnih vsebin, ki bi lahko kršile zakone Republike Slovenije oziroma države na katero se vaš prispevek nanaša. Ob kršitvi pravkar omenjenega pogoja vas lahko nemudoma in trajno odstranimo iz sistema, vaš IP naslov pa je lahko v primeru hujših kršitev posredovan ustreznim institucijam. IP naslov vseh objav je zabeležen, kar pripomore k uveljavitvi omenjenih zahtev.
Strinjate se, da ima ekipa foruma Kocke kluba pravico odstraniti, urejati, premakniti ali zapreti katero koli temo in ob času, ki se nam zdi primeren. To lahko storimo BREZ dodatnih pojasnil! Kot uporabnik se strinjate, da se vaše objavljene vsebine lahko shrani v arhiv.

Vaše informacije so lahko posredovane naprej brez vašega dovoljenja, a le za namene delovanje Kocke kluba, kot so npr. obveščnaje o dogodkih Kocke kluba, o nagradnih igrah, spremembah in dopolnitvah v klubu in na forumu ali, če tako zahteva zakon Republike Slovenije. Prav tako se lahko podatki uporabijo kot materjal za članke ozirima prispevke na forumu Kocke kluba, na spletnih straneh Kocke kluba, v KockeListu in ostalih člankih in reklamnih publikacijah, tako elektronskih, kot tiskanih. Ekipa foruma Kocke Kluba ne prevzema nobenih odgovornosti v primeru vdora hekerjev in morebitne odtujitve podatkov.

Pogoje lahko kadarkoli spremenimo zato ne bi bilo slabo, da tudi sami redno pregledujete pravila in navodila, saj vaša uporaba foruma Kocke kluba po spremembah pomeni, da se uradno strinjate z vsemi popravki in nadgradnjami.

V kolikor se s pravili in navodili ne strinjate oziroma vam niso jasna, vam svetujemo da kliknete na gumb "Ne strinjam se s pogoji uporabe".

Ekipa Kocke klubacron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group